קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות79
מגזין

עדשים ונקניק

עדשים ונקניק
עדשים ונקניק עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 635 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-49 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך בצל, קורנית, של בשר חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרק בשר חזיר מבושל איטי עם עדשים: פלא שאריות, Cheat ' s Lils & Yestray Brown Rice Biryani (ft. Sunrice אורז ועדשים) + בגידה, ו חם חזיר וגבינה רול קופצים עם HORMEL ® NATURAL CHOICE® Deli Ham.

הוראות

1
בשר חזיר עם עצם חזיר: 
מרכיבים שתצטרך
עצם חזירעצם חזיר
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
2
שים את עצם החזיר ואת כל חתיכות תועות של בשר חזיר לתוך סיר גדול, עבה תחתית לכסות עם המים.
מרכיבים שתצטרך
עצם חזירעצם חזיר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
הוסף את עלי המפרץ. מביאים לרתיחה ומבשלים בעדינות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
4
מוסיפים את שאר מרכיבי בשר החזיר ומבשלים לפחות עוד 30 דקות, רצוי עוד שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
5
מסננים את המניה חזיר דרך מסננת בסדר meshed ולהגדיר בקערה גדולה. לטעום ולהוסיף מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני וכבד מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הבצל ואת sauté במשך 2-3 דקות, ערבוב לעתים קרובות. אל תיתן לבצלים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה, ואז מוסיפים את העדשים ומערבבים לשלב. מבשלים את העדשים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1
מוסיפים 5 כוסות של בשר חזיר ומביאים לרתיחה. מבשלים בעדינות רבה, אתה רוצה מרק בקושי להיות מבעבע, עד העדשים נעשים. זה יכול להיות קטן כמו 20 דקות, או כל עוד 1 שעה, תלוי בן כמה עדשים שלך. צפו כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
2
בדוק וטעם את העדשים מעת לעת בזמן שהם מבשלים. אתה לא רוצה שהם יהיו רגשניים. כאשר הם נעשים, מסננים אותם מן המניה (להזמין את המניה לעשות מרק כמו מרק אפונה מפוצל או בשר חזיר מרק שעועית לבנה, או סתם עוד אצווה של עדשים אלה) במסננת רשת בסדר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
עדשיםעדשים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
לזרוק עם קצת יותר שמן זית ומגישים עם חתיכות קצוצות או פרוסות של בשר חזיר שאריות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
4
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.