עדשים-מרק ירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק עדשים ירקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לך לחנות ותביא מים, תרד, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עדשים אדומים ומרק ירקות, מרק ירקות עדשים, ו מרק עדשים ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול או עציץ מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את בצל קצוץ, סלרי, גזר, ועלי מפרץ; לטגן במשך 10 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות, המלח ושום טחון; חצי דקה.
מוסיפים 6 כוסות מים ועדשים; מביאים תערובת לרתיחה. מכסים חלקית, מפחיתים חום ומבשלים תערובת במשך 25 דקות. מערבבים את התרד הקצוץ, פטרוזיליה, חומץ, חרדל ופלפל; מבשלים 15 דקות. השליכו את עלי המפרץ. מרק מצקת לתוך קערות; למעלה עם גבינה.