עדשים עם ירקות חורף מזוגגים ביין
עדשים עם ירקות חורף מזוגגים יין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 432 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סלריק, שמן זית, עדשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. עם כפית ציון 77% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: ירקות חורף מזוגגים, מרסלה-ירקות חורף מזוגגים, ו יין אדום Brasato עם ירקות שורש מזוגג.
הוראות
מערבבים מים, עדשים, 1/2 כפית מלח, ועלה דפנה בסיר בינוני; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות.
הסר עדשים מחום, ולהניח בצד.
מחממים שמן זית במחבת יצוקה בינונית או לא דביקה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל, סלריאק, גזר לבן, גזר, ו 1 1/2 כפיות טרגון, ו לטגן 10 דקות או עד השחמה. מערבבים 1/2 כפית מלח, רסק עגבניות, ושום; תערובת לבשל 1 דקה. מערבבים ביין, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים בחרדל.
מוסיפים תערובת עדשים, ומבשלים 2 דקות.
הסר מהחום; להשליך עלה דפנה, ומערבבים חמאה, 1 1/2 כפיות טרגון, ופלפל.