קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות55
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

עדשים-תבשיל שעורה

עדשים-תבשיל שעורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תבשיל עדשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 244 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 2g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך שעורה, עדשים, בצל מטוגן בתנור ושום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל שעורה עדשים ביתי, תבשיל שעורה עדשים פטריות, ו כבש, עדשים ותבשיל שעורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
למיין עדשים, להשליך פסולת, ולשטוף.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
2
במחבת 6-8 ליטר, לשלב עדשים, מרק, סלרי, גזר, שעורה, בצל מרוסק ושום ורוזמרין. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
גזרגזר
עדשיםעדשים
שעורהשעורה
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים עגבניות, מכסים ומערבבים מדי פעם עד שהעדשים רכות לנשיכה, בערך 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
עדשיםעדשים
4
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, על 1 1/2 שעות.
5
מצקת 1/2 התבשיל לתוך כל אחד 2 שקיות מקפיא פלסטיק (1-גל. גודל). חותם תיקים להקפיא (ראה עובדות קרות להלן).
מרכיבים שתצטרך
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
6
שקית הפשרה 1 (ראה הערות). תבשיל ריק לתוך מחבת 3-4 ליטר ולהביא לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
מחממים מאכלים קפואים בשקיות פלסטיק בתנור מיקרוגל בעוצמה של 50% רק עד גמישה, ואז מבשלים כמתכון מכוון או אוכל ריק לתוך מיכל בטוח למיקרוגל, עוטפים באופן רופף עם גלישת פלסטיק בטוחה למיקרוגל, ומבשלים בעוצמה מלאה (100%) עד לאידוי. הערה: אם המיקרוגל שלך מקבל מתכת, אתה יכול גם להפשיר מהר מנות קפוא מחבתות נייר; בצע את הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מיקרוגלמיקרוגל
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
2
עובדות קרות. אריזה: שקיות מקפיא. אם החומרים כוללים נוזל, להגדיר כל שקית מקפיא פלסטיק זקוף בקערה, ולאחר מכן למלא. לסחוט את כל האוויר ואת שקית חותם. להגנה טובה יותר של מזון קפוא במהלך האחסון, לאטום כל תיק בתוך שנייה אחת.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
להניח שקיות שטוחות במקפיא עד מוצק כך שהם מחסנית.