עובש דובדבן בינג שכבתי
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? עובש דובדבן בינג שכבות יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 80 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. אם יש לך מים, ג'לי בטעם דובדבן, ציפוי קצפת מגניב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עובש מוס חמוציות שכבות, שכבת תפוז-עובש אננס, ו שכבת עובש מוס חמוציות דל שומן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים רותחים לתוך תערובת ג ' לטין יבשה בקערה גדולה לפחות 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין. מערבבים במים קרים. מקררים כ 1-1 / 4 שעות או עד מעובה מעט (עקביות של חלבונים בלתי מנוצחים). להזמין 1-1 / 2 כוסות של ג ' לטין בטמפרטורת החדר.
מערבבים דובדבנים לתוך הנותרים ג ' לטין. כפית לתוך עובש 6 כוס ריסס עם ספריי בישול. מקררים 15 דקות. או עד שנקבע אבל לא המשרד (ג ' לטין צריך להיצמד אצבע כאשר נגע וצריך תלולית).
הוסף ציפוי מוקצף לג ' לטין 1-1/2 כוסות; מערבבים עם חוט whisk עד מעורבב היטב. כפית על שכבת ג ' לטין בעובש.
מקררים 4 שעות או עד המשרד. Unmold. חנות שאריות קינוח במקרר.