עובש לימון הפוך אננס
אננס הפוך סיד עובש נטול גלוטן, מנה צדדית. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך אננס במיץ, מים, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: עובש אננס ליים חגיגי, שכבת תפוז-עובש אננס, ו עובש ג'לטין חמוציות-אננס.
הוראות
הוסף מספיק מים קרים למיץ כדי למדוד 1-1 / 2 כוסות; להפריש. מסדרים 7 פרוסות אננס בתחתית מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול.
מניחים חצי דובדבן maraschino, לחתוך בצד, במרכז כל פרוסת אננס. קוצצים פרוסות אננס שנותרו; להפריש.
מערבבים מים רותחים לתוך תערובת ג ' לטין יבשה בקערה גדולה לפחות 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין. מערבבים במיץ אננס נמדד ומים.
הסר 1 כוס של ג ' לטין; להפריש בטמפרטורת החדר. מקררים הנותרים ג ' לטין 1-1/2 שעות או עד מעובה (כפית נמשך דרך עלים רושם מובהק). מערבבים אננס קצוץ. כפית ג ' לטין על פרוסות אננס במחבת. מקררים 30 דקות. או עד שנקבע אבל לא המשרד (צריך להיצמד לאצבע כאשר נגע וצריך תלולית).
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מקציף תיל עד שמנת. בהדרגה לנצח בג ' לטין שמור 1 כוס.
יוצקים מעל שכבת ג ' לטין במחבת. מקררים 4 שעות או עד המשרד. Unmold. לאחסן שאריות ג ' לטין במקרר.