קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגה אדומה, לבנה וכחולה מפוארת

עוגה אדומה, לבנה וכחולה מפוארת
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 916 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 52 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, חמאה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוגה אדומה, לבנה וכחולה, עוגה אדומה לבנה וכחולה, ו עוגה אדומה, לבנה וכחולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177° חמאה שני 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות, ואז ישבנים קו עם סיבובים של נייר שעווה. חמאה נייר מחבתות אבק עם קצת קמח נוסף, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מעבירים קמח עוגה יחד עם קקאו, סודה לשתייה ומלח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
קמח עוגהקמח עוגה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מקציפים חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מערבל חשמלי (מצויד מצורף ההנעה אם באמצעות מערבל לעמוד) במהירות בינונית גבוהה עד בשילוב היטב, ולאחר מכן להוסיף שמן ופעימה עד חיוור מאוד שמנת, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת, ומכים בצבעי מאכל, חומץ ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
(קיבלר)(קיבלר)
5
הפחת מהירות נמוכה ומערבבים בתערובת קמח ותערובת שמנת חמוצה בקבוצות, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח, ומערבבים עד שהבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
מחלקים את הבלילה בין מחבתות(כ -3 כוסות בכל) וחולקות צמרות. מחבתות ראפ על הדלפק כמה פעמים כדי לגרש את כל בועות אוויר.
7
אופים בתנור עד שמקטרת עץ יוצאת נקייה ועוגה מתחילה להתרחק מצדדים של מחבתות, 25 עד 30 דקות. תשאיר את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
שכבות מגניב מחבתות על מדפים 10 דקות, ואז להפעיל סכין דק סביב קצה המחבתות. הפוך שכבות על מדפים וקלף את נייר שעווה. שכבות מגניבות לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1
חמאה אחד 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה, ואז בשורה התחתונה עם נייר שעווה. נייר חמאה ומחבת אבק עם קצת קמח נוסף, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
2
מעבירים קמח עוגה יחד עם סודה לשתייה ומלח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
קמח עוגהקמח עוגה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
לטאטא חלבונים ביצה בקערה אחרת עם תערובת שמנת חמוצה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מקציפים חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מערבל חשמלי (מצויד מצורף ההנעה אם באמצעות מערבל לעמוד) במהירות בינונית גבוהה עד בשילוב היטב, ולאחר מכן להוסיף שמן ופעימה עד חיוור מאוד שמנת, על 3 דקות. הכה ב גרידת תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
הפחת מהירות נמוכה ומערבבים בתערובת קמח ותערובת שמנת חמוצה בקבוצות, החל וכלה בתערובת קמח וערבוב עד שהבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
מעבירים את הבלילה למחבת ומתפשטים באופן שווה. מחבת ראפ על הדלפק כמה פעמים כדי לגרש כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים באמצע התנור עד שמקטרת עץ יוצאת נקייה ועוגה מתחילה להתרחק מצדו של המחבת, 25 עד 30 דקות. מגניב במחבת על מתלה 10 דקות, ואז להפעיל סכין דק סביב קצה מחבת. הפוך שכבה על מתלה וקלף את נייר שעווה. שכבה קרה לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
היכו יחד גבינת שמנת וחמאה בקערה גדולה עם תערובת חשמלית עד שמנת וחלק. הכה במיץ לימון, תמצית וניל, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מנפים את הסוכר של הקונדיטוריה לתוך קערה ומוסיפים לתערובת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים על מהירות נמוכה עד incorporated, ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינונית גבוהה לנצח עד חלקה.
1
מברשת פירורים רופפים משכבות עוגה עם מברשת מאפה.
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
2
שים שכבת קטיפה אדומה, בצד התחתון למעלה, על צלחת עוגה או לעמוד.
3
מורחים 1 כוס של ציפוי על פני שכבה. מכסים בשכבה לבנה, בצד התחתון למעלה, וממרחים עם כוס נוספת של ציפוי. למעלה עם שכבת קטיפה אדומה שנייה, למטה בצד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מורחים שכבה דקה של ציפוי מסביב לצדדים ומעל לעוגה. (זה נקרא ציפוי פירור. זה מאלץ את כל פירורים רופפים כדי לשמור אותם מהשכבה העליונה של ציפוי וממלא בכל סדקים. זה חשוב במיוחד עם שכבות עוגת קטיפה אדומה.) צמרמורת או בקצרה להקפיא עוגה רק עד ציפוי הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מורחים צדדים העליון של עוגה עם זיגוג שנותר. צמרמורת או בקצרה להקפיא עוגה רק עד ציפוי הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
לזרוק יחד פירות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בואו עוגה לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה העליון עם כ 1 1/2 כוסות פירות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
3
מגישים פירות הנותרים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
4
הערות של טבחים: שכבות עוגה יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר או 1 שבוע קדימה קפוא. לעטוף היטב בנייר שעווה ולאחר מכן בשקית ניילון חובה כבדה. אין צורך להפשיר לפני הרכבת עוגה (עוגה קל יותר לכפור כאשר שכבות הם צונן או קפוא), אבל לאפשר שפע של זמן לעוגה להפשיר ולבוא לטמפרטורת החדר לאחר ציפוי זה. העוגה יכולה להיות חלבית 1 יום קדימה ושמר בשומר עוגה, מקורר. להביא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 ליטר אוכמניות1/2 ליטר אוכמניות340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אוכמניות ליטראוכמניות ליטר3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגה מנופה, לא עצמי עולה (לנפות לפני המדידה)קמח עוגה מנופה, לא עצמי עולה (לנפות לפני המדידה)5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגה מנופה, לא עצמי עולה (לנפות לפני המדידה)קמח עוגה מנופה, לא עצמי עולה (לנפות לפני המדידה)2(יכול להיות או להרחיק)חומץ לבן או סיידרחומץ לבן או סיידר596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקקאו טבעי לא ממותק (כגון הרשי; לא תהליך הולנדי או קקאו כהה במיוחד)קקאו טבעי לא ממותק (כגון הרשי; לא תהליך הולנדי או קקאו כהה במיוחד)7696 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 חבילות גבינת שמנת (20 אונקיות בסך הכל), מרוכך1/2 חבילות גבינת שמנת (20 אונקיות בסך הכל), מרוכך3largesתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)12ריבס, קצוץ טרי או קפואמברשת מאפהמברשת מאפה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך3(חוֹרֶף)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גרידת לימון מגוררת (נעשה בצורה הטובה ביותר עם zester Microplane או פומפיה)גרידת לימון מגוררת (נעשה בצורה הטובה ביותר עם zester Microplane או פומפיה)28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(2 כפות) צבע מאכל אדום(2 כפות) צבע מאכל אדום0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת חמוצה מעורבבת עם 2 כפות מיםשמנת חמוצה מעורבבת עם 2 כפות מים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת חמוצה מעורבבת עם מים 1/4 כוסשמנת חמוצה מעורבבת עם מים 1/4 כוס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמקל חמאה לא מלוחה, מרוכךמקל חמאה לא מלוחה, מרוכך2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 מקלות חמאה ללא מלח, מרוכך1/2 מקלות חמאה ללא מלח, מרוכך5(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תותים פיינט, רצוי קטן; חצי או רבע אם גדולתותים פיינט, רצוי קטן; חצי או רבע אם גדול1גדולנפה או מסננתנפה או מסננת