מתכון זה מספק 12 מנות. עם 916 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 52 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, חמאה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוגה אדומה, לבנה וכחולה, עוגה אדומה לבנה וכחולה, ו עוגה אדומה, לבנה וכחולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177° חמאה שני 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות, ואז ישבנים קו עם סיבובים של נייר שעווה. חמאה נייר מחבתות אבק עם קצת קמח נוסף, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מעבירים קמח עוגה יחד עם קקאו, סודה לשתייה ומלח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
קמח עוגה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מקציפים חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מערבל חשמלי (מצויד מצורף ההנעה אם באמצעות מערבל לעמוד) במהירות בינונית גבוהה עד בשילוב היטב, ולאחר מכן להוסיף שמן ופעימה עד חיוור מאוד שמנת, על 3 דקות.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת, ומכים בצבעי מאכל, חומץ ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
גביע סוכר גלידה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
(קיבלר)
5
הפחת מהירות נמוכה ומערבבים בתערובת קמח ותערובת שמנת חמוצה בקבוצות, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח, ומערבבים עד שהבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
לוראן מטבח מקצועי®
6
מחלקים את הבלילה בין מחבתות(כ -3 כוסות בכל) וחולקות צמרות. מחבתות ראפ על הדלפק כמה פעמים כדי לגרש את כל בועות אוויר.
7
אופים בתנור עד שמקטרת עץ יוצאת נקייה ועוגה מתחילה להתרחק מצדדים של מחבתות, 25 עד 30 דקות. תשאיר את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
שכבות מגניב מחבתות על מדפים 10 דקות, ואז להפעיל סכין דק סביב קצה המחבתות. הפוך שכבות על מדפים וקלף את נייר שעווה. שכבות מגניבות לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1
חמאה אחד 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה, ואז בשורה התחתונה עם נייר שעווה. נייר חמאה ומחבת אבק עם קצת קמח נוסף, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
2
מעבירים קמח עוגה יחד עם סודה לשתייה ומלח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
קמח עוגה
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
לטאטא חלבונים ביצה בקערה אחרת עם תערובת שמנת חמוצה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מקציפים חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מערבל חשמלי (מצויד מצורף ההנעה אם באמצעות מערבל לעמוד) במהירות בינונית גבוהה עד בשילוב היטב, ולאחר מכן להוסיף שמן ופעימה עד חיוור מאוד שמנת, על 3 דקות. הכה ב גרידת תמצית וניל.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
הפחת מהירות נמוכה ומערבבים בתערובת קמח ותערובת שמנת חמוצה בקבוצות, החל וכלה בתערובת קמח וערבוב עד שהבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
לוראן מטבח מקצועי®
6
מעבירים את הבלילה למחבת ומתפשטים באופן שווה. מחבת ראפ על הדלפק כמה פעמים כדי לגרש כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים באמצע התנור עד שמקטרת עץ יוצאת נקייה ועוגה מתחילה להתרחק מצדו של המחבת, 25 עד 30 דקות. מגניב במחבת על מתלה 10 דקות, ואז להפעיל סכין דק סביב קצה מחבת. הפוך שכבה על מתלה וקלף את נייר שעווה. שכבה קרה לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
היכו יחד גבינת שמנת וחמאה בקערה גדולה עם תערובת חשמלית עד שמנת וחלק. הכה במיץ לימון, תמצית וניל, ומלח.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים על מהירות נמוכה עד incorporated, ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינונית גבוהה לנצח עד חלקה.
1
מברשת פירורים רופפים משכבות עוגה עם מברשת מאפה.
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
2
שים שכבת קטיפה אדומה, בצד התחתון למעלה, על צלחת עוגה או לעמוד.
3
מורחים 1 כוס של ציפוי על פני שכבה. מכסים בשכבה לבנה, בצד התחתון למעלה, וממרחים עם כוס נוספת של ציפוי. למעלה עם שכבת קטיפה אדומה שנייה, למטה בצד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מורחים שכבה דקה של ציפוי מסביב לצדדים ומעל לעוגה. (זה נקרא ציפוי פירור. זה מאלץ את כל פירורים רופפים כדי לשמור אותם מהשכבה העליונה של ציפוי וממלא בכל סדקים. זה חשוב במיוחד עם שכבות עוגת קטיפה אדומה.) צמרמורת או בקצרה להקפיא עוגה רק עד ציפוי הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מורחים צדדים העליון של עוגה עם זיגוג שנותר. צמרמורת או בקצרה להקפיא עוגה רק עד ציפוי הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
לזרוק יחד פירות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בואו עוגה לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה העליון עם כ 1 1/2 כוסות פירות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
3
מגישים פירות הנותרים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
4
הערות של טבחים: שכבות עוגה יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר או 1 שבוע קדימה קפוא. לעטוף היטב בנייר שעווה ולאחר מכן בשקית ניילון חובה כבדה. אין צורך להפשיר לפני הרכבת עוגה (עוגה קל יותר לכפור כאשר שכבות הם צונן או קפוא), אבל לאפשר שפע של זמן לעוגה להפשיר ולבוא לטמפרטורת החדר לאחר ציפוי זה. העוגה יכולה להיות חלבית 1 יום קדימה ושמר בשומר עוגה, מקורר. להביא לטמפרטורת החדר.