עוגה ללא סוכר
עוגה ללא סוכר היא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. אם יש לך תמצית vanillan, ממתיק נוזלי, צימוקים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : רוטב אלף האיים (ללא גלוטן, תירס, ללא חלב, ללא סויה, ללא אגוז, ללא מסטיק ללא סוכר מזוקק), 1 Minute Chocolate Mug Cake {דלת פחמימות, מוצרי חלב וגלוטן}, ו עוגת מייפל ללא גלוטן בריאה (עשוי שומן נמוך & סוכר מזוקק חינם!).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח אחד 10 אינץ bundt או מחבת צינור.
בסיר לשלב צימוקים עם מים ומבשלים עד המים נספגים, מגניב.
מערבבים ביצים, רסק תפוחים, שמן צמחי, וניל, וממתיק נוזלי.
מערבבים היטב. מנפים קמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון טחון ואגוז מוסקט טחון לתערובת ביצים. מערבבים עד רק בשילוב.
מערבבים בצימוקים ואגוזים קצוצים.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך שעה אחת.