עוגה מנוקדת
עוגת נקודות פולקה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. אם יש לכם ציפוי פרוותי מוקצף, ופלים ציפוי, תערובת עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוגת פולקה, עוגה מנוקדת, ו עוגת תות מנוקד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). ספריי תחתית וצדדים של שני 9-או 8-אינץ מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס אפייה עם קמח.
הפוך, לאפות ועוגה מגניב לערבב לפי ההוראות על תיבת עבור שני 9-או 8-inch מחבתות עגולות.
גוון 1/3 כוס של ציפוי עם 1 או 2 טיפות צבע מזון עבור הגוון הרצוי של ורוד.
על צלחת הגשה, מניחים שכבת עוגה 1, מעוגל בצד למטה; מורחים ציפוי ורוד על שכבה כמעט עד קצה. למעלה עם שכבה שנייה, צד מעוגל למעלה. כפור בצד העליון של עוגה עם הנותרים ציפוי.
הכנס סוכריות לתוך ציפוי בצד העליון של העוגה לפי הצורך. החנות מכוסה באופן רופף.