עוגות אגוז מייפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות אגוז מייפל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 258 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חצאים אגוז, שמנת כבדה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו-27 דקות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו לחם בננה אגוז מייפל עם זיגוג מייפל, עוגת מייפל אגוז, ו עוגת אגוז מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו 12 כוס מאפין פח עם מצעים נייר.
בקערה גדולה, למדוד 2 כוסות של תערובת אפייה, ולהניח בצד.
בקערה בינונית, להכות יחד את הביצה, סירופ מייפל, שמנת כבדה, וניל.
מוסיפים את החומרים הרטובים לתערובת האפייה ומכים עד משולב היטב אבל לא מעל מעורב, על 1 דקה. מערבבים בעדינות את האגוזים הקצוצים. באמצעות כף גלידה, למלא את פחיות מאפין על 2/3 מלא.
אופים עד חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, על 10 עד 12 דקות. מגניב במשך 1 דקה לפני הסרת העוגות מהמחבת וקירור לחלוטין על מתלה תיל.
זיגוג: מערבבים יחד את הסוכר של ממתקים, תבלין פשטידת דלעת, סירופ מייפל, ושמנת כבדה בקערה בינונית.
לטאטא את התערובת לאט עד שהוא הופך תערובת עבה אבל pourable, הוספת שמנת כבדה יותר לפי הצורך. טובלים את העוגות לתוך קערת הדובדבן כדי לצפות את החלק העליון, ומקשטים כל אחד עם חצי אגוז. מסדרים אותם על מגש הגשה ומגישים.