קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

עוגות אוכמניות שוקולד עם שמנת מוקצפת בורבון

עוגות אוכמניות שוקולד עם שמנת מוקצפת בורבון
עוגות שוקולד חמוציות עם שמנת מוקצפת בורבון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 968 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 66 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חמאה, שמנת כבדה, חמוציות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו עוגת שוקולד עם זיגוג בורבון וקצפת דלעת, שוקולד פאדג'בורבון ועוגיות כריך קצפת, ו פודינג כפול עם לחם שוקולד של סאני עם קצפת בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לגזור 4 סיבובים של נייר קלף כדי להתאים רק בתוך החלק התחתון של כל עובש, ולאחר מכן להגדיר סיבובים בצד. ממיסים 2 כפות חמאה, ולאחר מכן מברשת תבניות עם חלק ממנו. שורה תחתונה של כל עובש עם סיבוב של קלף ומברשת קלף עם קצת חמאה מומסת. תבניות צ ' יל 5 דקות (כדי להגדיר חמאה), ולאחר מכן מברשת קלף בצד של כל עובש עם חמאה מומסת יותר. תבניות צמרמורת 5 דקות יותר. תבניות אבק עם קמח, לדפוק את עודף, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
חמוציות ומבשלות 1/4 כוס בורבון בסיר קטן על אש נמוכה עד חמוציות מכרז בורבון נספג, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הסר מהחום.
5
ממיסים שוקולד וחמאת מקל נותרת בסיר כבד קטן על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
הסר מהחום וקריר 10 דקות.
7
Pulse פקאן עם קמח (2 כפות) במעבד מזון עד הקרקע דק, להיזהר לא לעבד את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
היכו יחד חלמונים וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד עבה וחיוור, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים תערובת שוקולד ומכים עד רק בשילוב, ואז מערבבים בתערובת פקאן ואוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
10
לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח בקערה אחרת באמצעות מקצף נקי עד שהם פשוט להחזיק פסגות נוקשות. מקפלים שליש מהלבנים לתערובת שוקולד כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מחלקים את הבלילה בין התבניות (הם יהיו מלאים מאוד), ולאחר מכן לשים תבניות בתבנית אפייה רדודה ואופים עד בחירה או שיפוד עץ מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא עם קצה רטוב ושאר לבחור יבש, על 25 דקות. (הבלילה תעלה מעל חישוקים אבל לא לשפוך מעל.)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
12
להעביר עוגות מתלה מגניב בתבניות 30 דקות. (עוגות ימשיכו להגדיר כפי שהם מגניבים.)
13
Beat שמנת עם ממתקים סוכר ונותר 2 כפיות בורבון בקערה קטנה באמצעות מקצף ניקה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
הסר צד מכל עובש, ואז להחליק כל עוגה מלמטה על צלחת קינוח, להשליך קלף. אבק קל כל עוגה עם ממתקים סוכר ומגישים עם מנה של קצפת ויסקי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1
* עוגות נאכלים הכי טוב ביום שהם עשויים אבל יכול להיות אפוי (אבל לא unmolded) 1 יום קדימה (מרקם יהפוך צפוף יותר). קריר לחלוטין, חשוף, ואז לשמור בשקית פלסטיק גדולה אטומה בטמפרטורת החדר.* כדי להפוך עוגה אחת, גדולה יותר, הבלילה יכולה להיות אפויה במחבת עגולה 9 1/2 אינץ ' עם תחתית נשלפת, על 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים