קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

עוגות אוכמניות שוקולד עם שמנת מוקצפת בורבון

עוגות אוכמניות שוקולד עם שמנת מוקצפת בורבון
עוגות שוקולד חמוציות עם שמנת מוקצפת בורבון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 968 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 66 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חמאה, שמנת כבדה, חמוציות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו עוגת שוקולד עם זיגוג בורבון וקצפת דלעת, שוקולד פאדג'בורבון ועוגיות כריך קצפת, ו פודינג כפול עם לחם שוקולד של סאני עם קצפת בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לגזור 4 סיבובים של נייר קלף כדי להתאים רק בתוך החלק התחתון של כל עובש, ולאחר מכן להגדיר סיבובים בצד. ממיסים 2 כפות חמאה, ולאחר מכן מברשת תבניות עם חלק ממנו. שורה תחתונה של כל עובש עם סיבוב של קלף ומברשת קלף עם קצת חמאה מומסת. תבניות צ ' יל 5 דקות (כדי להגדיר חמאה), ולאחר מכן מברשת קלף בצד של כל עובש עם חמאה מומסת יותר. תבניות צמרמורת 5 דקות יותר. תבניות אבק עם קמח, לדפוק את עודף, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
חמוציות ומבשלות 1/4 כוס בורבון בסיר קטן על אש נמוכה עד חמוציות מכרז בורבון נספג, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הסר מהחום.
5
ממיסים שוקולד וחמאת מקל נותרת בסיר כבד קטן על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
הסר מהחום וקריר 10 דקות.
7
Pulse פקאן עם קמח (2 כפות) במעבד מזון עד הקרקע דק, להיזהר לא לעבד את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
היכו יחד חלמונים וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד עבה וחיוור, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים תערובת שוקולד ומכים עד רק בשילוב, ואז מערבבים בתערובת פקאן ואוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
10
לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח בקערה אחרת באמצעות מקצף נקי עד שהם פשוט להחזיק פסגות נוקשות. מקפלים שליש מהלבנים לתערובת שוקולד כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מחלקים את הבלילה בין התבניות (הם יהיו מלאים מאוד), ולאחר מכן לשים תבניות בתבנית אפייה רדודה ואופים עד בחירה או שיפוד עץ מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא עם קצה רטוב ושאר לבחור יבש, על 25 דקות. (הבלילה תעלה מעל חישוקים אבל לא לשפוך מעל.)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
12
להעביר עוגות מתלה מגניב בתבניות 30 דקות. (עוגות ימשיכו להגדיר כפי שהם מגניבים.)
13
Beat שמנת עם ממתקים סוכר ונותר 2 כפיות בורבון בקערה קטנה באמצעות מקצף ניקה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
הסר צד מכל עובש, ואז להחליק כל עוגה מלמטה על צלחת קינוח, להשליך קלף. אבק קל כל עוגה עם ממתקים סוכר ומגישים עם מנה של קצפת ויסקי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1
* עוגות נאכלים הכי טוב ביום שהם עשויים אבל יכול להיות אפוי (אבל לא unmolded) 1 יום קדימה (מרקם יהפוך צפוף יותר). קריר לחלוטין, חשוף, ואז לשמור בשקית פלסטיק גדולה אטומה בטמפרטורת החדר.* כדי להפוך עוגה אחת, גדולה יותר, הבלילה יכולה להיות אפויה במחבת עגולה 9 1/2 אינץ ' עם תחתית נשלפת, על 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים