קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

מבשלים את הספר: שעועית מונג מטוגנת במחבת עם טמפה

מבשלים את הספר: שעועית מונג מטוגנת במחבת עם טמפה
מבשלים את הספר: שעועית מונג מטוגנת במחבת עם טמפה נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח ים, טמפה, קרם פרש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו איך לבשל: monggo מבושל (שעועית מונג) עם קרם קוקוס, מבשלים את הספר: שעועית סצ'ואן, ו לבשל את הספר: במיה מטוגנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד את שמן הזית ואת shoyu בקערה רדודה רחבה ולהוסיף טמפה. לזרוק בעדינות עד טמפה מצופה היטב ולתת לו לשבת לפחות 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
טמפהטמפה
שויושויו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את טמפה, בשכבה אחת, במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. להזמין כל תערובת שמן זית שאריות; צריך להיות על 1 כף. מבשלים טמפה עד שני הצדדים הם זהב עמוק, כמה דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
טמפהטמפה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר את טמפה מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
טמפהטמפה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיף את תערובת שמן זית–shoyu שמורות למחבת על חום בינוני גבוה. מערבבים broccolini וכמה צביטות של מלח. לכסות ולבשל רק לרגע לבשל אותו דרך. לחשוף ולערבב בשעועית מונג. סאוטה, ערבוב כל הזמן, עד broccolini הוא בהיר ורך מעט השעועית הם חמים, עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
BroccoliniBroccolini
שעועית מונגשעועית מונג
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
שויושויו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר מהחום ומערבבים את גרידת לימון וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
6
בקערה קטנה, מערבבים יחד את היוגורט ו -2 צובט של מלח.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
הפוך את תערובת השעועית על מגש, העליון עם טמפה וכמה גושים של יוגורט מלוח, ומגישים מיד.הערה: שעועית מונג לא צריך להשרות לפני הבישול. כדי לבשל, פשוט לכסות 1 כוס / 6.5 עוז / 185 גרם שעועית מונג מיובש עם כמה סנטימטרים של מים בסיר ומבשלים עד שעועית הם מאוד רך, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מונגשעועית מונג
טמפהטמפה
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
לנקז היטב. יהיה לך מספיק שעועית מונג מבושל למתכון זה, בתוספת קצת נשאר לחטיף.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מונג מבושלשעועית מונג מבושל