עוגות אוכמניות-תפוז
עוגות חמוציות-תפוז הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 317 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. אם יש לכם מלח, קמח, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: עוגת Bundt תפוזים חמוציות עם זיגוג כתום, מיני קוקוס דם קוקוס תפוזים Bundt עוגות, ו עוגת אוכמניות כתומה.
הוראות
מעיל 18 מיני כוסות Bundt עם תרסיס אפייה.
שקול או כף קלה קמח לתוך כוסות מדידה יבש, ורמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ו 1/2 כפית מלח בקערה, ערבוב היטב עם מקצף.
מניחים סוכר מגורען ו 12 כפות חמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בוניל.
מוסיפים תערובת קמח וחמאה לסירוגין לתערובת חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח.
מערבבים חמוציות מיובשות ומיץ תפוזים 1/2 כוס בצלחת בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל גבוה במשך 1 דקה; בואו לעמוד 10 דקות. מקפלים תערובת חמוציות לתוך הבלילה.
הבלילה כפית באופן שווה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים ב 350 במשך 18 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכזים יוצא עם פירורים לחים נצמדים. מגניב 5 דקות מחבתות על מתלה תיל; להסיר מחבתות.
מערבבים אבקת סוכר, 1/4 כוס מיץ תפוזים טרי, חמאה מומסת, וקליפת תפוזים מגוררת, ערבוב עד חלקה. לטבול צמרות של עוגות מקורר זיגוג; לתת לעמוד עד סט.
לטבול & מערבולת: עבור זיגוג כי לחלוטין מכסה את העוגות, לטבול את צמרות לתוך זיגוג מערבולת אותם קצת כדי לוודא את מעילי זיגוג ומקלות.