קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות35
מגזין

עוגות אורז מטוגנות עם בייקון וכרוב

עוגות אורז מטוגנות עם בייקון וכרוב
נסו אורז מוקפץ עם כרוב ובייקון, אורז מטוגן בסגנון כרוב אדום ובולגור חיטה {עם ביצה מטוגנת}, ו בייקון דרומי-כרוב מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה וכבדה על אש נמוכה ומוסיפים בייקון. מטגנים עד בייקון הוא פריך מאוד עם כמה כפות של שומן שניתנו לתוך המחבת, הוספת מים אם מחבת נראה יבש. בייקון מוכן כאשר בועות סבון קטנות נוצרות סביב הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר חתיכות בייקון כדי לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
תגביר את החום לגבוה. כאשר שומן מתחיל לעשן, להוסיף עוגות אורז בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ממרח שעועית אדומה אסייתית1 כוס ממרח שעועית אדומה אסייתית
4
בואו מטגנים ללא הפרעה במשך 15 עד 20 שניות עד קרום צורות, ואז לזרוק עם מרית אופסט לשחרר עוגות מחבת. מטגנים עד פריך על כמה צדדים, ולאחר מכן להפריש לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
תן מחבת חום עד עישון, ולאחר מכן להוסיף כרוב קמצוץ קטן מאוד של מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד כרוב הוא פשוט רך עם שפע של כתמים שחורים שלפוחיות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הוסף 1 כף מים, gochujang, רוטב סויה, חומץ, ושבע אבקת תבלינים למחבת. מערבבים כדי מעיל כרוב, ואז לקפל עוגות אורז ובייקון. לזרוק עד מצופה ברוטב, העליון עם בצל ירוק, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ממרח שעועית אדומה אסייתית1 כוס ממרח שעועית אדומה אסייתית
גוצ ' וג ' אנג.גוצ ' וג ' אנג.
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher) עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher)
הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher)
פה טרי ועגול מרגיש עם הערות פירותי אינטנסיבי של נקטרינה, דומדמניות ואורן עם גימור בהיר, נקי. יין רב תכליתי ליהנות עם מאכלים אתניים מתובלים מסינית להודית. גם נהדר כמו אפריטיף.