עוגות אורז מטוגנות עם בייקון וכרוב
נסו אורז מוקפץ עם כרוב ובייקון, אורז מטוגן בסגנון כרוב אדום ובולגור חיטה {עם ביצה מטוגנת}, ו בייקון דרומי-כרוב מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה וכבדה על אש נמוכה ומוסיפים בייקון. מטגנים עד בייקון הוא פריך מאוד עם כמה כפות של שומן שניתנו לתוך המחבת, הוספת מים אם מחבת נראה יבש. בייקון מוכן כאשר בועות סבון קטנות נוצרות סביב הצדדים.
הסר חתיכות בייקון כדי לנקז על מגבות נייר.
תגביר את החום לגבוה. כאשר שומן מתחיל לעשן, להוסיף עוגות אורז בשכבה אחת.
בואו מטגנים ללא הפרעה במשך 15 עד 20 שניות עד קרום צורות, ואז לזרוק עם מרית אופסט לשחרר עוגות מחבת. מטגנים עד פריך על כמה צדדים, ולאחר מכן להפריש לנקז על מגבות נייר.
תן מחבת חום עד עישון, ולאחר מכן להוסיף כרוב קמצוץ קטן מאוד של מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד כרוב הוא פשוט רך עם שפע של כתמים שחורים שלפוחיות.
הוסף 1 כף מים, gochujang, רוטב סויה, חומץ, ושבע אבקת תבלינים למחבת. מערבבים כדי מעיל כרוב, ואז לקפל עוגות אורז ובייקון. לזרוק עד מצופה ברוטב, העליון עם בצל ירוק, ומגישים מיד.