עוגות אורז עם ממרח צ'ילי, שעועית שחורה מותססת, ופלפל סצ' ואן
גשו לסופר וקנו שמן צמחי, רסק שעועית צ'ילי, שעועית מותססת, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו לשון פריך מאוד עם רסק שעועית צ'ילי ופלפל סצ' ואן, ארוחת ערב הלילה: עוף עם ממרח פלפל סצ'ואן, ו צ'ילי בקר ושעועית שחורה עם עוגות תירס בצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
אם משתמשים בעוגות אורז מיובשות, משרים את עוגות האורז במים בלילה שלפני.
הוסף נקניק לווק יבש או מחבת וחום על חום גבוה, תוך ערבוב כל הזמן עד השומן מתחיל לעבד. המשך לבשל עד הנקניק הוא מעט השחמה בצד החיצוני. (כמה קוביות חרוכות הן בסדר).
הסר נקניק מווק עם כפית מחוררת, שמירה על השומן.
החזירו את הווק לחום גבוה עד לעישון.
מוסיפים את בוק צ ' וי ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן עד רך-פריך, על 2 דקות.
מוסיפים שמן צמחי לווק וחוזרים לחום נמוך.
מוסיפים ממרח צ ' ילי ושעועית שחורה מותססת ומטגנים במשך 15 שניות.
מוסיפים את עוגות האורז ומערבבים פרווה באופן שווה.
מוסיפים את רוטב הסויה ומים 1/4 כוס. מערבבים לשלב. מכסים את ווק או מחבת עם מכסה ולתת עוגות אורז לרכך בנוזל, 1 עד 3 דקות בהתאם למותג, ערבוב מדי פעם כדי למנוע דבק.
הסר את המכסה ולשמור ערבוב, עד שכל הנוזל נעלם.
להחזיר את הנקניק ובוק צ ' וי בחזרה לווק ומערבבים לערבב.
מעבירים למגש הגשה ומפזרים פלפל, בצל ירוק וכוסברה.