עוגות אמרטו בטעם פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות אמרטו פטל. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא אמרטו, קורנפלור, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגות קצפת פטל, עוגת פטל עם פירורים, ו עוגות לימון עם ציפוי חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, לשלב פירורים, חמאה, ו 1 כפית סוכר, זורק עם מזלג עד לח. מחלקים תערובת שווה בין 2 (75 אינץ') כלי קרמיקה crme brle מצופה ספריי בישול. הקש תערובת לתוך החלק התחתון של מנות.
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד השחמה קלה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
כדי להכין מילוי, לשלב 1/4 כוס חלב, 3 כפות סוכר, קורנפלור, מלח, חלמון ביצה בקערה בינונית, ערבוב עם מקציף.
חום 3/4 כוס חלב על חום בינוני בסיר קטן, כבד עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח). בהדרגה להוסיף חלב חם לתערובת סוכר, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מניחים תערובת במחבת; מבשלים מעל חום בינוני עד עבה מבעבע (כ 5 דקות), ערבוב כל הזמן.
הסר מחבת מחום; מערבבים ליקר וניל. פודינג כפית לתוך קערה קטנה; מניחים קערה בתוך קערה בינונית מלאה קרח במשך 10 דקות או עד פודינג מגיע לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
הסר קערה מקרח; פודינג כפית לתוך קרום מוכן. כיסוי וצינה 2 עד 6 שעות.
לחשוף עוגות. סדר 1/4 כוס פטל על גבי כל טארט.
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה.