עוגות אננס מיני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות אננס מיני. מנה אחת מכילה 778 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חלבוני ביצה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו עוגות אננס הפוך מיני, מיני עוגות אננס הפוכות, ו אננס הפוך מיני עוגות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 6 כוסות מיני Bundt פאן
מניחים מתלה תנור התחתון 1/3 של התנור. מחממים את התנור ל 325 מעלות F. חמאה וקמח מחבת שמרים מיני.
מניחים את האננס בקערה של מעבד מזון. דופק עד קצוץ גס. במחבת nonstick 10 אינץ', לשלב את האננס הקצוץ, 2 כפות מיץ אננס, סוכר, וחמאה מעל חום בינוני גבוה. מביאים את התערובת לרתיחה, ערבוב מדי פעם. מבשלים עד שהנוזל מתאדה והתערובת מתחילה להשחים, כ -10 עד 15 דקות. כפית את תערובת האננס למחבת מוכנה.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את החלבונים ביצה, מים, שמן צמחי, תמצית שקדים, תערובת עוגה, ומיץ אננס 2/3 כוס. באמצעות מערבל יד חשמלי, לנצח את התערובת במהירות בינונית במשך 2 דקות.
יוצקים את הבלילה על האננס מבושל.
אופים במשך 28 עד 30 דקות עד העוגות מתחילות להתרחק הצדדים של המחבת ואת צמרות זהובות. אפשר לעוגות להתקרר במשך 15 דקות.
מניחים פיסת נייר קלף על גבי העוגות. שים תבנית אפייה, הפוך, על גבי נייר הקלף. הפוך את שני המחבתות ולאפשר לעוגות להתקרר לחלוטין בעוד עדיין במחבת Bundt, על 1 שעה. Unmold העוגות ולמקם על צלחות הגשה בודדות.