קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות1
ציון בריאות62
מגזין

עוגות אספרסו שוקולד

עוגות אספרסו שוקולד
עוגות אספרסו שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה קלוריות 5923, 73 גרם חלבון ו 341 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %73 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב חמאה, סודה לשתייה, קפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוגת לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו, עוגות שוקולד עם זיגוג אספרסו, ו עוגות אספרסו שוקולד מותכות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה עם מיקסר, לנצח סוכר, חלב חמאה, קפה, שמן, ביצים, מלח, וניל במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו 1/2 כוס, אבקת אספרסו, סודה לשתיה ואבקת אפייה בקערה להתמזג. בהדרגה להוסיף תערובת רטובה; להכות על מהירות בינונית עד חלקה, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך. מערבבים ב נתחי שוקולד semisweet.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הגדר תבניות אפייה על תבנית אפייה מעוטרת ולמלא כל אחד כשני שלישים מלאים.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
אופים עד שקיסם מוכנס במרכזים (להימנע מחתיכות שוקולד) יוצא נקי, כ -27 דקות. עוגות מגניבות לגמרי על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
ממיסים שוקולד מריר עם שמנת בסיר קטן על חום נמוך מאוד ומערבבים עם מרית גומי עד חלקה מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
הסר מהחום ולתת מגניב עד עבה אבל עדיין להפיץ, כ 40 דקות.
8
מורחים על עוגות. מעל כל עוגה עם כמה פולי קפה ואבק עם קקאו.
מרכיבים שתצטרך
פולי קפהפולי קפה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
נייר אורזנייר אורז
9
בואו ציפוי מוצק לחלוטין לפני ההגשה, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון