עוגות בוטנים עם נוגט-ציפוי שוקולד
המתכון Cupcakes בוטנים עם ציפוי נוגט-שוקולד יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -30 דקות. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 447 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח, חמאה, בוטנים קלויים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגיות חמאת בוטנים עם ציפוי שוקולד, עוגות שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים, ו עוגיות חמאת בוטנים עם ציפוי שוקולד.
הוראות
הפוך את הקאפקייקס: למקם מתלה באמצע התנור מחממים ל 350 מעלות F. קו שני 12 כוס מחבתות מאפין עם מצעים נייר.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית.
בקערה אחרת, לנצח את הביצים ואת שניהם סוכרים עם מיקסר עד אור ורך, על 2 דקות. בהדרגה לנצח את החמאה מומסת וניל. עם המיקסר על מהירות נמוכה, מוסיפים חצי מתערובת הקמח, החלב ולאחר מכן את הקמח שנותר. מקפלים את הבוטנים אבל לא overmix.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין הספלים מוכנים, ממלאים כל אחד על באמצע הדרך.
אופים עד שקיסם מוכנס לתוך הקאפקייק יוצא נקי, 20 עד 22 דקות.
בואו מגניב ב 10 דקות מחבתות, ולאחר מכן להעביר מדפים להתקרר לחלוטין.
הפוך את ציפוי נוגט: הכה את קרם המרשמלו, חמאת בוטנים ומלח עם מיקסר עד חלקה; להפריש. הפוך את ציפוי השוקולד: לשים את שני השוקולדים בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה ומיקרוגל על 50 אחוז כוח עד רך, על 1 דקה. מערבבים, ולאחר מכן להמשיך מיקרוגל עד נמס, 1 עד 2 דקות יותר.
מוסיפים את הסוכר, החלב, החמאה, הוניל והמלח של הממתקים ומכים במיקסר עד לקבלת שמנת חלקה.
מורחים ציפוי נוגט על כל קאפקייק, ואז למעלה עם ציפוי שוקולד, משאיר חלק מנוגט חשוף.