עוגות בראוני מנטה
עוגיות מנטה עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. אם יש לכם ביצים, חמאה, פירורי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סוכריות מנטה, עוגות מנטה שוקולד, ו עוגות בראוניז (מתכונים דומים).
הוראות
ריבועי שוקולד מיקרוגל בקערה בטוחה במיקרוגל במדיום (50% כוח) 1 1 1/2 דקות, ערבוב במרווחים של 30 שניות עד נמס. מערבבים עד חלקה.
לנצח 1 כוס חמאה 2 כוסות סוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מוסיף שוקולד נמס, פועם רק עד מעורבב.
מוסיף קמח, פועם במהירות נמוכה רק עד מעורבב. מערבבים וניל פירורי שוקולד.
מורחים הבלילה באופן שווה לתוך 2 משומן ו floured 9 אינץ מחבתות טארט עם תחתית נשלפת.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד שהמרכז מוגדר. מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
לנצח 1/2 כוס חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; בהדרגה להוסיף אבקת סוכר לסירוגין עם חלב, להכות במהירות נמוכה לאחר כל תוספת. מערבבים בשמן מנטה.
מחלקים את תערובת החמאה בין כל טארט, מתפשטים באופן שווה על פני בראוניז מקורר מחבתות; מכסים ומקררים 1 שעה או עד המשרד. מחלקים זיגוג שוקולד באופן שווה בין כל טארט, מתפשט על תערובת חמאה צוננת במחבתות.
מפזרים סוכריות מנטה מרוסקות סביב הקצה החיצוני של כל טארט.