עוגות בראוני עם ציפוי חמאת בוטנים
אם יש לך מים, חלב, ציפוי וניל עשיר & שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגות בראוני עם ציפוי חמאת בוטנים, עוגות בראוני עם ציפוי חמאת בוטנים, ו עוגות בראוני עם ציפוי חמאת בוטנים.
הוראות
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 12 כוסות מאפין בגודל רגיל. הפוך הבלילה בראוני כפי שהורה על תיבה. למלא כוסות על 3/4 מלא (על 1/4 כוס כל).
אופים 25 עד 28 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד קצה יוצא כמעט נקי. מגניב 5 דקות; להסיר מחבת. מגניב לגמרי.
בקערה קטנה, לערבב את כל החומרים זיגוג עד חלקה להפיץ.
מורחים ציפוי על בראוניז; מפזרים סוכריות. אחסן היטב.