קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגות גבינה בצל ועזים

עוגות גבינה בצל ועזים
זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך ענפי קורנית, סוכר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עגבניות, בצל וגבינת עיזים, בצל מקורמל ועוגות גבינת עיזים, ו עוגות גבינת עיזים ועגבניות.

הוראות

1
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים את המאפה לתוך 4 מלבנים ומניחים על תבנית אפייה. סמן גבול 1cm מקצה המאפה עם סכין חדה. כפית את הבצלים לאמצע, חלקה ואז למעלה עם גבינה וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
טפטוף עם שמן ואופים במשך 15-20 דקות, עד הגבינה נמסה ואת המאפה עלה והוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
עבור בצל: עושה 600 גרם, שהוא 3 קבוצות. זמן הכנה 5 דקות, זמן בישול 30 דקות. ממיסים את החמאה במחבת גדולה ועמוקה ומערבבים דרך הבצל. מכסים במכסה ומבשלים בעדינות במשך כ 10 דקות, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר את המכסה, להוסיף סוכר, ואז לבשל 15-20 דקות, ערבוב, עד שכל הנוזל התאדה ובצל הפכו זהוב. לחלק ל 3 קבוצות כדי להפוך את המתכונים, נכון. ישמור במקרר עד 5 ימים, או להקפיא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "