קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות גבינה מקסיקניות Ricotta עם תפוח וקומפוט חמוציות

עוגות גבינה מקסיקניות Ricotta עם תפוח וקומפוט חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל גבינה ריקוטה מקסיקנית עם תפוח Compote חמוציות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 285 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו 5 דקות. אם יש לך קינמון טחון, חמאה, חלב מרוכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מיני שוקולד לבן עוגת גבינה עם תפוח קינמון Compote, קומפוט חמוציות בשכבות עם ריקוטה לימון, ו תפוח-קומפוט חמוציות.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 1 סיליקון 12 (1/2 כוס) עובש מאפין
3
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מניחים מיכל עמיד לתנור עם 2 כוסות מים במדף התחתון של התנור (זה ייצור קיטור ולעזור למנוע את עוגות הגבינה פיצוח).
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
שים את הקרקרים בקערה של מעבד מזון ותהליך לפירורים (כ 2 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
קרקריםקרקרים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
6
מוסיפים את החמאה ואת התהליך עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
7
מחלקים את הפירורים בין 12 כוסות מאפין, מלטף אותם בחוזקה עם האצבעות.
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
8
שים את המחבת על תבנית אפייה ואופה את הקרום עד הזהב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
מחבתמחבת
9
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
10
בקערה של מיקסר חשמלי, להכות את גבינת שמנת וחלב מרוכז עד חלקה וחיוורת, ולאחר מכן לנצח את הרקוויסון ווניל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
גבינת שמנתגבינת שמנת
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
11
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
12
מוסיף את גרידת התפוז ומערבבים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
13
יוצקים את פודינג לתוך קרום מקורר.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
14
אופים עד עוגות הגבינה הם נפוחים וזהב ובוחן מוכנס 1 אינץ ' מהמרכז יוצא נקי, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
בואו להתקרר על מדף בטמפרטורת החדר במשך 35 דקות. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 2 שעות, או למשך לילה. בזהירות unmold כל עוגת גבינה ומניח על מגש. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
16
למעלה כל עוגת גבינה עם קומפוט אוכמניות תפוח, אם תרצה, לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
CompoteCompote
תפוחתפוח
17
במחבת קטנה וכבדה, ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
18
מוסיפים את הסוכר ומבשלים עד מעובה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
19
מוסיפים את התפוחים, חמוציות וקינמון ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהתפוחים רכים והאוכמניות מלאות, בערך 8 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
קינמוןקינמון
תפוחתפוח

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הנהר הרוסי דלואך פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
דלואך נהר רוסי פינו נואר
דלואך נהר רוסי פינו נואר
צבע אדום יפה אודם בכוס, הנהר הרוסי 2018 פינו נואר נפתח עם ניחוחות פירות אדומים בהירים של תות ודובדבן. פטל, ריבס וטעמים שזיף כהה נפגשים עם מגע של תבלין וחומציות בהירה. זהו יין בעל גוף בינוני עם טאנינים מתונים וגימור מתמהמה