עוגות גבינה מקסיקניות Ricotta עם תפוח וקומפוט חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל גבינה ריקוטה מקסיקנית עם תפוח Compote חמוציות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 285 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו 5 דקות. אם יש לך קינמון טחון, חמאה, חלב מרוכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מיני שוקולד לבן עוגת גבינה עם תפוח קינמון Compote, קומפוט חמוציות בשכבות עם ריקוטה לימון, ו תפוח-קומפוט חמוציות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 1 סיליקון 12 (1/2 כוס) עובש מאפין
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים מיכל עמיד לתנור עם 2 כוסות מים במדף התחתון של התנור (זה ייצור קיטור ולעזור למנוע את עוגות הגבינה פיצוח).
שים את הקרקרים בקערה של מעבד מזון ותהליך לפירורים (כ 2 כוסות).
מוסיפים את החמאה ואת התהליך עד לשלב טוב.
מחלקים את הפירורים בין 12 כוסות מאפין, מלטף אותם בחוזקה עם האצבעות.
שים את המחבת על תבנית אפייה ואופה את הקרום עד הזהב, כ 5 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל, על 10 דקות.
בקערה של מיקסר חשמלי, להכות את גבינת שמנת וחלב מרוכז עד חלקה וחיוורת, ולאחר מכן לנצח את הרקוויסון ווניל עד חלקה.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיף את גרידת התפוז ומערבבים עד רק בשילוב.
יוצקים את פודינג לתוך קרום מקורר.
אופים עד עוגות הגבינה הם נפוחים וזהב ובוחן מוכנס 1 אינץ ' מהמרכז יוצא נקי, כ 40 דקות.
בואו להתקרר על מדף בטמפרטורת החדר במשך 35 דקות. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 2 שעות, או למשך לילה. בזהירות unmold כל עוגת גבינה ומניח על מגש. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
למעלה כל עוגת גבינה עם קומפוט אוכמניות תפוח, אם תרצה, לפני ההגשה.
במחבת קטנה וכבדה, ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את הסוכר ומבשלים עד מעובה, על 4 דקות.
מוסיפים את התפוחים, חמוציות וקינמון ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהתפוחים רכים והאוכמניות מלאות, בערך 8 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.