עוגות גזר עם ציפוי גבינת שמנת
לכי לחנות וקחי רסק תפוחים טבעי, קמח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגות גזר עם ציפוי גבינת שמנת, עוגות גזר עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגות עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 F. קו 12 כוסות מאפין סטנדרטיות עם liners קאפקייקס נייר.
מנפים יחד את הקמחים, סודה לשתיה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט. במערבל לעמוד גדול עם מצורף ההנעה, לשלב את הסוכר החום, שמן וביצים עד בשילוב טוב.
מוסיפים את הגזר, רסק תפוחים ווניל.
מוסיפים את החומרים יבשים ומערבבים עד בשילוב. מערבבים ב 1/4 כוס האגוזים הקצוצים.
מחלקים את הבלילה בין כוסות מאפין.
אופים עד קיסם יוצא נקי, על 20 דקות.
להעביר מתלה תיל להתקרר לחלוטין.
עם מיקסר חשמלי, היכו יחד את גבינת שמנת, סוכר של ממתקים וגרידת לימון עד חלקה וקרם. כפור את הקאפקייקס מקורר ומפזרים עם הנותרים 2 כפות אגוזי מלך קצוצים. אחסן שאריות במיכל אטום במקרר.