עוגות דגים
עוגות דגים יכולות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 167 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך שום, פלפל קאיין, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. מתכונים דומים: עוגות הדגים והביצים של נעמי דוגויד, עוגות דגים, ו עוגות דג בקלה.
הוראות
לקלף ולקצוץ את תפוחי האדמה ומרתיחים אותם במים עד מבושל. ואז מועכים אותם ולהשאיר אותם להתקרר עד שהם קרים לחלוטין.קוצצים את הג ' ינג 'ר, צ' ילי, עשב לימון כוסברה. לקלף דק קוצצים את השום.פתית את הסרטן ואת פורל מעושן לתוך קערה גדולה ערבוב.מטגנים בעדינות את השום בשמן זית במשך 1 דקה, להגדיר לצד אחד כדי להתקרר.שים את כל המרכיבים (למעט החומרים לציפוי) לתוך קערת ערבוב עם הדגים ומערבבים את כל זה יחד, כך שהוא מופץ באופן שווה.לעצב את התערובת לתוך עוגות עגולות, או ביד או על ידי מילוי חותך מאפה. ואז לצנן אותם במקרר לפחות שעה (הם צריכים להיות מוצקים מספיק כדי להתמודד).
שים את הקמח לציפוי על צלחת, לשים את הביצה המוכה לתוך צלחת ולשים את פירורי הלחם על צלחת אחרת.אחד בכל פעם, בזהירות לגלגל את כל עוגות הדגים בקמח...... ואז לצפות אותם בביצים מכות...... ולבסוף לגלגל אותם בפירורי הלחם.
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני-גבוה ואז מטגנים את עוגות הדגים משני הצדדים עד שהם זהובים.
מעבירים את עוגות הדגים למגש אפייה ומכניסים אותם לתנור למשך 6 דקות.
הסר את עוגות הדגים מהתנור ולאפשר להם לנוח במשך 5 דקות לפני ההגשה. הגשנו אותם עם סלט עלים מעורב ומיונז מעורבב עם מיץ לימון ו 1 כפית ווסאבי.