מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 57 קלוריות. מתאים ל-35 ומחירו 59 סנט למנה מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שמן צמחי, עירית, ערמוני מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 44 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה די טוב. נסו עוגות דגים עם ביס אסיאתי, עוגות דגים אסיאתיות עם רוטב טריאקי ביתי, ו בסגנון אסייתי עוגות תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים כל פילה על חתיכה גדולה של נייר כסף כבד.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
מערבבים מלח, כוסברה ו 1/2 כפית. קאיין; מפזרים מעל דגים. למעלה עם זנגביל ולימונים. מקפלים לסכל מעל דגים; חותם.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מניחים על תבנית עם נייר אפייה; צולים עד שהדגים מבושלים, 12 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר.