קושימומחה
מוכן ב44 דק.
מנות35
ציון בריאות7
מגזין

עוגות דגים בסגנון אסייתי

עוגות דגים בסגנון אסייתי
מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 57 קלוריות. מתאים ל-35 ומחירו 59 סנט למנה מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שמן צמחי, עירית, ערמוני מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 44 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה די טוב. נסו עוגות דגים עם ביס אסיאתי, עוגות דגים אסיאתיות עם רוטב טריאקי ביתי, ו בסגנון אסייתי עוגות תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים כל פילה על חתיכה גדולה של נייר כסף כבד.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
מערבבים מלח, כוסברה ו 1/2 כפית. קאיין; מפזרים מעל דגים. למעלה עם זנגביל ולימונים. מקפלים לסכל מעל דגים; חותם.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מניחים על תבנית עם נייר אפייה; צולים עד שהדגים מבושלים, 12 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
הסר דגים מנייר כסף; תן להתקרר. מחק לימונים וג ' ינג ' ר; פילה טפיחה יבשה. דג פתית עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
מרפדים נייר אפייה בקלף.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מערבבים חלבונים, ערמוני מים, כוסברה, עירית, שאלוט, מיץ ליים, רוטב פונזו ושאר 1/4 כפית. קאיין עם דגים. מקפלים פנימה 1/2 כוס בתוספת 2 כפות. פנקו. טופס 16 עוגות, באמצעות 1/4 כוס תערובת דגים עבור כל אחד. שים את הפנקו שנותר בקערה רדודה. לחפור כל עוגה בפנקו.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
רוטב פונזורוטב פונזו
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מניחים עוגות על תבנית עם נייר אפייה; מצננים 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
חם 1 כף. שמן במחבת טפלון על אש בינונית. מבשלים עוגות בקבוצות עד להזהבה, כ -4 דקות לכל צד. לנגב מחבת בין קבוצות; להוסיף שמן לפי צורך.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר.