עוגות דובדבן ופיסטוק מיובשות
עוגות דובדבן ופיסטוק מיובשים עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך קמח זהב, מים, אגוזי פיסטוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו ביסקוויטי פיסטוק דובדבנים יבשים, פיסטוק ומיובש-ביסקוטי דובדבן, ו פיסטוק, זרעי שומשום וגרנולה דובדבן מיובש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות).
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, מים, שמן וחלבוני ביצה במהירות נמוכה 30 שניות. הכה במהירות בינונית 2 דקות. הכה בגבינת שמנת עד מעורבב. בקערה קטנה, לזרוק 1 דובדבנים כוס ואגוזים 1/2 כוס עם קמח; מערבבים לתוך הבלילה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין, ממלאים כל אחד כשני שלישים מלאים.
אופים 20 עד 24 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר עוגות מן המחבתות כדי מתלים קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
מקשטים עם דובדבנים 3/4 כוס ואגוזים 1/2 כוס.