עוגות דלעת עם שוקולד גנאש מילוי ועליו עם מרנג רוח רפאים
עוגות דלעת עם שוקולד גנאש מילוי ומעליהם עם מרנג רוח רפאים עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חלבונים ביצה, אגוז מוסקט, מחית דלעת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגות שוקולד מרינג עם מרנג רוח, עוגות השוקולד האולטימטיביות שלך עם מילוי גנאש, ו עוגות שוקולד עם שוקולד, תפוז וציפורן חדורים מילוי גנאש וקרם חמאה סיני מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
קודם תכין את השוקולד גנאש. בסיר קטן, להביא את השמנת הכבדה לרתיחה ולאחר מכן לשפוך על קערה עם שוקולד קצוץ.
מערבבים ומערבבים עד השוקולד נמס לחלוטין וחלק.
מניחים במקרר להירגע עד גנאש הוא מוצק מספיק עבור צנרת, על 1 שעה.
הבא, להפוך את המקצפת. מחממים תנור ל 93°. בקערת ערבוב נקייה, מקציפים חלבונים ביצה במהירות גבוהה עד קצף.
מוסיפים את הקרם של טרטר וסוכר וממשיכים שוט עד פסגות נוקשות טופס. אתה אמור להיות מסוגל להפוך את קערת ערבוב במהופך בלי חלבוני הביצה שלך נופלים החוצה. באמצעות שקית צנרת, רוח צינור על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. השתמש מיני שוקולד צ ' יפס, להכניס שניים כדי ליצור עיניים עבור כל רוח רפאים.
אופים במשך כ 1 שעה עד meringues להתייבש והם המשרד.
כדי להפוך את הקאפקייקס: מחממים תנור ל 177°.
מערבבים את הסוכר, שמן, דלעת וביצים בקערת ערבוב גדולה. בקערה נפרדת, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הרטובה ומערבבים במהירות גבוהה במשך כ 5 דקות עד שהבלילה חלקה ולא נשארים גושים של קמח.
מחבת קו cupcake עם ספינות cupcake. כפית הבלילה בכל אוניית קאפקייקס עד כ 1/2 מלא. באמצעות כף המדידה 1/2 כף, לגרוף על 1/2 כף של גנאש שוקולד מוצק טיפה באמצע כל קאפקייק. כפית יותר הבלילה לתוך כל אוניית קאפקייקס, כך גנאש מכוסה ו ספינות קאפקייקס הם על 2/3 מלא.
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 15 דקות או עד צמרות הם המשרד ואת toorthpick מוכנס בצד יוצא נקי. אם אתה מכניס אותו שבו גנאש הוא, רק גנאש מומס צריך להיצמד לקיסם ולא פירורי הבלילה לא מבושלים.
לאחר cupcakes יש מקורר לחלוטין, צינור שכבה של ציפוי שוקולד ganache עם ganache הנותרים.
מניחים רוח מרנג במרכז כל עוגה.