קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות דלעת עם שוקולד גנאש מילוי ועליו עם מרנג רוח רפאים

עוגות דלעת עם שוקולד גנאש מילוי ועליו עם מרנג רוח רפאים
עוגות דלעת עם שוקולד גנאש מילוי ומעליהם עם מרנג רוח רפאים עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חלבונים ביצה, אגוז מוסקט, מחית דלעת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגות שוקולד מרינג עם מרנג רוח, עוגות השוקולד האולטימטיביות שלך עם מילוי גנאש, ו עוגות שוקולד עם שוקולד, תפוז וציפורן חדורים מילוי גנאש וקרם חמאה סיני מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
קודם תכין את השוקולד גנאש. בסיר קטן, להביא את השמנת הכבדה לרתיחה ולאחר מכן לשפוך על קערה עם שוקולד קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים ומערבבים עד השוקולד נמס לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3
מניחים במקרר להירגע עד גנאש הוא מוצק מספיק עבור צנרת, על 1 שעה.
4
הבא, להפוך את המקצפת. מחממים תנור ל 93°. בקערת ערבוב נקייה, מקציפים חלבונים ביצה במהירות גבוהה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוסיפים את הקרם של טרטר וסוכר וממשיכים שוט עד פסגות נוקשות טופס. אתה אמור להיות מסוגל להפוך את קערת ערבוב במהופך בלי חלבוני הביצה שלך נופלים החוצה. באמצעות שקית צנרת, רוח צינור על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. השתמש מיני שוקולד צ ' יפס, להכניס שניים כדי ליצור עיניים עבור כל רוח רפאים.
מרכיבים שתצטרך
מיני שוקולד צ ' יפסמיני שוקולד צ ' יפס
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6
אופים במשך כ 1 שעה עד meringues להתייבש והם המשרד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
כדי להפוך את הקאפקייקס: מחממים תנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מערבבים את הסוכר, שמן, דלעת וביצים בקערת ערבוב גדולה. בקערה נפרדת, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הרטובה ומערבבים במהירות גבוהה במשך כ 5 דקות עד שהבלילה חלקה ולא נשארים גושים של קמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
10
מחבת קו cupcake עם ספינות cupcake. כפית הבלילה בכל אוניית קאפקייקס עד כ 1/2 מלא. באמצעות כף המדידה 1/2 כף, לגרוף על 1/2 כף של גנאש שוקולד מוצק טיפה באמצע כל קאפקייק. כפית יותר הבלילה לתוך כל אוניית קאפקייקס, כך גנאש מכוסה ו ספינות קאפקייקס הם על 2/3 מלא.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כפית פלפל שחור גס,1 כפית פלפל שחור גס,
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
11
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 15 דקות או עד צמרות הם המשרד ואת toorthpick מוכנס בצד יוצא נקי. אם אתה מכניס אותו שבו גנאש הוא, רק גנאש מומס צריך להיצמד לקיסם ולא פירורי הבלילה לא מבושלים.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
לאחר cupcakes יש מקורר לחלוטין, צינור שכבה של ציפוי שוקולד ganache עם ganache הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
13
מניחים רוח מרנג במרכז כל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות