עוגות הבננה של ג'ינה
וזה לא כל כך מרהיב. נסו Ganache-עוגות מטוגנות: עוגיות סודה שוקולד עם גנאש, ציפוי בננה וקרמל בננה, עוגות בייבי מקלחת: עוגות בננה שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים Macadamia, ו עוגות בננה טבולות שוקולד עם קרם חמאה בננה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 F. קו (12 כוסות תקן) מאפין פח עם liners קאפקייקס נייר.
בקערה בינונית, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. תניח בצד.
בקערה גדולה, מוסיפים את החמאה וסוכר מגורען. הכה עם מערבל יד עד בשילוב.
מוסיף את השמנת החמוצה ווניל. לאט לאט להכות את הביצים, אחד בכל פעם. לשלב את התערובת היבשה ותערובת רטובה יחד עד בשילוב ביסודיות.
מוסיף את הבננות ואגוזי מלך 1/2 כוס, נזהר לא לערבב מעל.
באמצעות סקופ גלידה, למלא כל אוניית קאפקייקס שלושה רבעים של הדרך מלאה.
אופים בתנור עד צמרות להפוך חום זהוב וקיסם שיניים, מוכנס באמצע הקאפקייק, יוצא נקי, 18 עד 20 דקות.
הסר את cupcakes מהתנור כדי מתלה חוט ולתת מגניב לפני ציפוי.
בקערה גדולה מוסיפים את גבינת השמנת והחמאה. הכו יחד עד התאגדות.
מוסיפים את המולסה ומערבבים היטב. מערבבים את הסוכר של קונדיטור, חלב ווניל.
כפור בכבדות את הקאפקייקס ומקשט עם אגוזי מלך 1/4 הנותרים.