עוגות הדגים והביצים של נעמי דוגויד
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 184 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 20 אוהדים. אם יש לך שאלוט, מלח, שמן בוטנים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו חגיגת דגי הנהר של נעמי Duguid, קארי ביצת הזהב של נעמי דוגויד, ו אטריות רוטב הקוקוס של נעמי דוגויד (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את הדגים, שאלוט, שום, זנגביל, ומלח במעבד מזון ותהליך כדי חלקה, אפילו להדביק.
שים צלחת גדולה משומנת קלות על משטח העבודה שלך. עבור עוגות דגים: לגרוף את scant 1 כף להדביק דגים בכל פעם, לעצב אותו לכדור חלק בין כפות הידיים שלך, לשטח אותו לדיסק על 11/2 אינץ ' בקוטר, ולהגדיר על הצלחת. צריך להיות לך 15 עד 18 קציצות. עבור כדורי דגים: לגרוף את כפית 1 נדיבה של הדבק, לגלגל אותו בקלילות בין כפות לחות לעצב כדור, ולהגדיר על הצלחת; לחזור עם הדבק הנותרים.
מחממים מחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
יוצקים על 1/4 אינץ ' של שמן בוטנים. כאשר השמן חם, להחליק בקציצות אחד אחד. מבשלים בקבוצות; להפסיק להוסיף אותם כאשר המחבת מקבל צפוף. מבשלים עד החלק התחתון הוא זהב, 3 עד 4 דקות, באמצעות מרית כדי למנוע את העוגות מלהידבק למחבת. הפוך אותם ומבשל עד הזהב בצד התחתון. החזק עכביש או מסננת מוכן ביד השנייה שלך כמו שאתה משתמש במרית כדי להרים כל דיסק, ולמקם אותו במסננת או עכביש, ומאפשר ניקוז שמן עודף, ולאחר מכן להעביר צלחת כדי להתקרר המשרד. חזור עם עוגות הדגים הנותרות.
כדי לבשל כדורי דגים: זרוק את הכדורים לתוך סיר של מרק רותח או מים. לאחר מבושל דרך, ב 2 עד 3 דקות, הם יכולים לשמש מנות אטריות או קפוא לשימוש מאוחר יותר.