עוגות וניל עם ציפוי שוקולד
המתכון לעוגות וניל עם ציפוי שוקולד יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה מ Tidy Mom יש 1771 אוהדים. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, חלבוני ביצה, משחת שעועית וניל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו עוגות וניל עם ציפוי שוקולד, עוגות וניל עם ציפוי שוקולד, ו עוגות שוקולד עם ציפוי קרם חמאה וניל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350° f ו קו פחיות קאפקייקס עם liners נייר
באמצעות קערה קטנה, לשלב חלב, שמנת, ביצים לבנים תמצית שקדים שעועית וניל עם מזלג ולהניח בצד.באמצעות חיבור ההנעה על מיקסר חשמלי, לשלב קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח במהירות נמוכה.
מוסיפים חמאה וממשיכים להכות במהירות איטית עד שהתערובת נראית כמו חול רטוב.
הוסף את כל אבל 1/2 כוס תערובת חלב והכה במהירות בינונית במשך 1 1/2 דקות.
מוסיפים את תערובת החלב הנותרים ומכים במשך 30 שניות נוספות, מגרדים את הצדדים של הקערה במידת הצורך. אל תערבבי יותר מדי.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין בארות הקאפקייקס בעדינות לנער כדי חלקה הבלילה.
אופים 18-20 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך הקאפקייקס האמצעיים יוצא נקי.
בואו cupcakes להתקרר לחלוטין לפני הציפוי. קאפקייקס Unfrosted יכול להיות קפוא במיכל מכוסה במשך 1-2 שבועות.
שלב את הקקאו ואת המים רותחים, ערבוב עד הקקאו מומס. עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה בינונית, להכות חמאה, סוכר ומלח של ממתקים עד חיוור ורך.צמצם מהירות לנמוך.
מוסיפים שוקולד נמס ומקורר, מכים עד בשילוב וגירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך. הכה בתערובת הקקאו.אם לא להשתמש באופן מיידי, ציפוי יכול להיות בקירור עד 5 ימים או קפוא עד 1 חודש, במיכל אטום. לפני השימוש, להביא לטמפרטורת החדר, והכה במהירות נמוכה עד חלקה שוב.