עוגות זהב מצופות שוקולד עם קוקוס
המתכון עוגות זהב חלבית שוקולד עם קוקוס יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה אחת מכילה 527 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. אם יש לכם אבקת אפייה, תמצית vanillan, סוכריות nonpareil, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגות זהב מצופות שוקולד עם קרמל ובייגלה, עוגות שוקולד מצופות קוקוס, ו עוגות קוקוס מצופות העשויות ממרח קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את העוגה : מחממים התנור ל 35
קו 12 כוס מאפין פח עם נייר או רדיד אלומיניום.
בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם עמילן התירס, אבקת אפייה ומלח.
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, לנצח את הסוכר עם הביצים תמצית וניל במהירות בינונית גבוהה עד חלקה מעובה מעט, על 3 דקות.
מוסיפים את החמאה והשמן ומכים עד incorporated, גירוד התחתון בצד של הקערה.
מוסיפים את המרכיבים היבשים והחלב ב -3 קבוצות מתחלפות, מכים היטב בין תוספות. בזהירות לשפוך את הבלילה לתוך שימורי מאפין מרופדים, ממלא אותם כשני שלישים מלאים.
אופים את הקאפקייקס במרכז התנור במשך 20 עד 23 דקות, עד קפיצי ו tester קיסם או עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו cupcakes להתקרר מעט בקופסת המאפין, ולאחר מכן להעביר אותם מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
שים את השוקולד הקצוץ בקערה בינונית חסינת חום. בסיר קטן, מחממים את השמנת עם חמאה, סירופ תירס ומלח עד חם אבל לא רותח. מיד לשפוך את התערובת על השוקולד.
תן לעמוד במשך 5 דקות, ולאחר מכן להקציף עד חלקה.
תן לציפוי להתקרר, לטאטא מדי פעם, עד עבה מספיק לטבילה וזיגוג את העוגות, כ -30 דקות. לקבלת משרד זיגוג מספיק כדי להפיץ, בואו לעמוד 1 שעה.
כפור את הקאפקייקס המקוררים, העליון עם קוקוס מגורר ממותק וסוכריות nonpareil מיני.