עוגות חג המולד
קאפקייקס לחג המולד הוא קינוח המגיש 12. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 792 קלוריות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שקדים טחונים, פתיתי שלג, מיץ תפוזים, וביצים. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קאפקייקס Stollen חג המולד-קלאסי חג המולד טרנספורמציה, עוגות חג המולד-Mulled Wine Cupcakes with Chestnet Butter Zapping, ו קאפקייקס חג המולד – קאפקייקס לחג למכורה סטארבקס.
הוראות
טיפ הסוכר, חמאה, פירות יבשים, דובדבנים שלמים, זנגביל, גרידת תפוזים ומיץ למחבת גדולה.
יוצקים את הרום, ברנדי או מיץ, ואז לשים על החום לאט להביא לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות כדי להמיס את החמאה. להפחית את החום ואת הבועה בעדינות, חשוף במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם כדי לוודא את התערובת לא לתפוס על החלק התחתון של המחבת. להפריש עבור 30 דקות כדי להתקרר.
מערבבים את האגוזים, ביצים ושקדים טחונים לתוך הפרי, ואז לנפות את הקמח, אבקת אפייה ותבלינים. מערבבים הכל יחד בעדינות אבל ביסודיות. החובט שלך מוכן.
תנור חום 150c / 130c מאוורר / גז
סקופ את העוגה לערבב לתוך 12 מקרים מאפין עמוק (כדור גלידה עובד היטב), ולאחר מכן ברמה צמרות עם כפית טבול במים חמים.
אופים עבור 35-45 דקות עד הזהב רק המשרד לגעת. שיפוד מוכנס אמור לצאת נקי. מגניב על מתלה תיל.
לפענח את מרציפן על משטח עבודה מאובק קלות עם סוכר הדובדבן. להחתים את 12 סיבובים, 6cm על פני.
מברשת את צמרות העוגה עם ריבת משמש, העליון עם מרציפן עגול ולחץ למטה בקלילות.
הפוך את הדובדבן פונדנט לעקביות מתפשטת, ואז להסתחרר על גבי כל קאפקייק. לקשט עם שקדים מסוכרים פתיתי שלג, ואז לעזוב להגדיר. ישמור בקופסת שימורים במשך 3 שבועות.