עוגות חלב ועוגיות
עוגיות וחלב עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 850 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו חלב-חמאה, סוכר מגורען, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו Cootton Cupcakes {Guest Post by The Land of Milk ' N ' Cookies}, עוגיות אננס עם שוקולד חלב גנאש וממתק אננס תוצרת בית: עוגות השמחות, ו עוגות שוקולד חלב (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקאפקייקס: מחממים את התנור ל 345 מעלות F. קו מחבת קאפקייקס עם ספינות.
בקערה, מוסיפים את הסוכר החום, קמח מאפה, אבקת אפייה, סודה לשתייה andsalt.In קערה שנייה, להוסיף את חלב החמאה, שמן וביצים.
מערבבים את החומרים הרטובים עם החומרים היבשים ומערבבים עם מקצף עד לשלב מלא.
סקופ הבלילה לתוך ספינות הקאפקייקס.
מפזרים את שבבי השוקולד על גבי כל עוגה לפני האפייה.
אופים במשך 12 עד 15 דקות. בדוק אם יש לך אחדות על ידי החדרת קיסם שיניים לתוך העוגות. אם זה יוצא נקי, הם נעשו. אפשר להתקרר לחלוטין או הציפוי יימס.
עבור גנאש: בסיר קטן על אש נמוכה, מערבבים את השוקולד והקרם עד בשילוב וחלק.
מניחים את המסקרפונה, שמנת כבדה, סוכר מגורען ואבקת חלב בקערת ערבוב. באמצעות חיבור מקצף במהירות בינונית, שוט עד פסגות נוקשות מגיעים.
כדי להרכיב: לטבול את העוגות מקורר גנאש שוקולד. להפריש ולאפשר להגדיר במשך 10 דקות.
מניחים את קרם חלב מסקרפונה בשקית מאפה עם טיפ רגיל. מקציפים את הציפוי לעיצוב הרצוי ומקשטים עם מיני פצפוצי שוקולד וקש שוקולד. מקררים את הקאפקייקס או מאחסנים בטמפרטורה קרירה יותר כדי למנוע את ההמסה של הציפוי.
מחממים התנור ל 345 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מערבבים את הקמח כל המטרה, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה.
קרם החמאה והסוכרים באמצעות מיקסר עם מצורף משוט.
מוסיפים את הביצים לתערובת ומערבבים עד משולב.
מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים במהירות בינונית עד שהמרכיבים מתחברים.
מערבבים בשוקולד צ ' יפס רק עד מופץ באופן שווה.
מגלגלים את בצק העוגיות לכדורים זעירים (קטנים במעט מאגורה) ומניחים אותם על תבנית האפייה המוכנה.