קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות חלב ועוגיות

עוגות חלב ועוגיות
עוגיות וחלב עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 850 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו חלב-חמאה, סוכר מגורען, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו Cootton Cupcakes {Guest Post by The Land of Milk ' N ' Cookies}, עוגיות אננס עם שוקולד חלב גנאש וממתק אננס תוצרת בית: עוגות השמחות, ו עוגות שוקולד חלב (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקאפקייקס: מחממים את התנור ל 345 מעלות F. קו מחבת קאפקייקס עם ספינות.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה, מוסיפים את הסוכר החום, קמח מאפה, אבקת אפייה, סודה לשתייה andsalt.In קערה שנייה, להוסיף את חלב החמאה, שמן וביצים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
קמח מאפהקמח מאפה
כָּתֵףכָּתֵף
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים את החומרים הרטובים עם החומרים היבשים ומערבבים עם מקצף עד לשלב מלא.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
סקופ הבלילה לתוך ספינות הקאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
5
מפזרים את שבבי השוקולד על גבי כל עוגה לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
6
אופים במשך 12 עד 15 דקות. בדוק אם יש לך אחדות על ידי החדרת קיסם שיניים לתוך העוגות. אם זה יוצא נקי, הם נעשו. אפשר להתקרר לחלוטין או הציפוי יימס.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
עבור גנאש: בסיר קטן על אש נמוכה, מערבבים את השוקולד והקרם עד בשילוב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1
מניחים את המסקרפונה, שמנת כבדה, סוכר מגורען ואבקת חלב בקערת ערבוב. באמצעות חיבור מקצף במהירות בינונית, שוט עד פסגות נוקשות מגיעים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
אבקת חלבאבקת חלב
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
כדי להרכיב: לטבול את העוגות מקורר גנאש שוקולד. להפריש ולאפשר להגדיר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
מניחים את קרם חלב מסקרפונה בשקית מאפה עם טיפ רגיל. מקציפים את הציפוי לעיצוב הרצוי ומקשטים עם מיני פצפוצי שוקולד וקש שוקולד. מקררים את הקאפקייקס או מאחסנים בטמפרטורה קרירה יותר כדי למנוע את ההמסה של הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
שתיית קשיותשתיית קשיות
4
מחממים התנור ל 345 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מערבבים את הקמח כל המטרה, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
קרם החמאה והסוכרים באמצעות מיקסר עם מצורף משוט.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים את הביצים לתערובת ומערבבים עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים במהירות בינונית עד שהמרכיבים מתחברים.
9
מערבבים בשוקולד צ ' יפס רק עד מופץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
10
מגלגלים את בצק העוגיות לכדורים זעירים (קטנים במעט מאגורה) ומניחים אותם על תבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
אופים במשך 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרכָּתֵףכָּתֵף3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרכָּתֵףכָּתֵף2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.חלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוקולד קצוץשוקולד קצוץ12שרימפס וורידיםקשיות שוקולד, לקישוטקשיות שוקולד, לקישוט1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%5321 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת מסקרפונהגבינת מסקרפונה12 כפיות אבקת שוםאבקת חלבאבקת חלב2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח מאפהקמח מאפה1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום2מקלותחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר2ביצים שלמות, בטמפרטורת החדרביצים שלמות, בטמפרטורת החדר3ביצים שלמות, בטמפרטורת החדרביצים שלמות, בטמפרטורת החדר