תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארטים טופי דביק. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1220 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חמאה, קמח, חמאה, תמצית vanillan. 126 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא משהו. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ממש חטא! פודינג טופי דביק עם רוטב פקאן טופי, פודינג טופי דביק עם רוטב טופי פורט, ו פודינג טופי דביק.
הוראות
1
עבור המילוי, לשים את התאריכים הקצוצים וחלב במחבת. מביאים לרתיחה, ואז להפריש במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תאריכים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
כדי להפוך את הבצק, לשים את החמאה והקמח במעבד מזון וויז לפירורים עדינים. דופק בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מערבבים את החלמון וניל ביצה עם 1 כף מים, ולאחר מכן לטפטף תוך whizzing, כדי להביא את המאפה יחד. אם זה לא יתחבר, תשפוך עוד מים.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לקו 6 פחי טארט בודדים עמוקים עם בליטה. תדקור את התחת ותירגע למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
5
כדי להפוך את הרוטב, להמיס את כל החומרים יחד, ואז בועה עבור 2-5 דקות עד שובב. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
תנור חום ל 200C / 180c / מאוורר
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
קו כל מארז טארט עם קלף אפייה מקומט, להוסיף כמה שעועית אפייה ואופים עיוורים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר נייר ושעועית, ואופים במשך 5 דקות יותר עד ביסקוויט. לקצץ את הקצוות מאפה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
כף 1 כף של הרוטב לתוך כל מקרה טארט. מחית את תערובת התאריכים השמורה עם מחית תפוחי אדמה, ולאחר מכן עצה לתוך קערה עם חמאה מרוככת, וניל, קמח, ביקרבונט, שקדים, ביצים, סוכר ודגל.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
3/4 כפית מולסה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
תאריכים
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
לטאטא יחד עם מקצף חשמלי עד רק בשילוב, ואז לחלק בין מקרים טארט.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
להפחית את התנור ל 160c / 140c מאוורר / גז 3 ואופים במשך 15 דקות. מגניב קצת לפני היציאה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מגישים טארטים חמים עם סקופים של גלידת וניל ומטפטף ברוטב טופי דביק.
טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.