עוגות טופי-פקאן ואגוז מוסקט
אם יש לכם כ -50 דקות במטבח, עוגות טופי-פקאן ואגוז מוסקט עשויות להיות מתכון צמחוני מעולה לנסות, המכיל חלבון ואיבו . מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -3 גרם חלבון , 13 גרם שומן , וסך הכל 336 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-24 מנות . אם יש לכם מלח, קמח, תמצית וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק מעטים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא מושלם. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. הוא מתאים גם כקינוח. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מדויק של 0% , ציון שניתן לשפר. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: ריזוטו דלעת אגוז מוסקט ורוזמרין , עוגות קרם וניל, עוגות חג קלות ואווריריות , ועוגות בטטה-סלמון עם קרום פקאן .
הוראות
בקערה, ערבבו קמח, סוכר חום ומלח.
חותכים פנימה את החמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מניחים 3 כוסות מהתערובת בקערה קטנה; מוסיפים 1/2 כוס פקאנים. לוחצים בעדינות על תחתית שתי תבניות אפייה עגולות משומנות בקוטר 23 ס"מ.
בקערה קטנה, ערבבו את הביצה, השמנת החמוצה, סודה לשתייה, אגוז מוסקט ווניל; ערבבו היטב. הוסיפו את תערובת הקמח הנותרת עד לקבלת תערובת אחידה.
מפזרים את אגוזי הפקאן הנותרים.
אופים ב-175 מעלות צלזיוס במשך 33-38 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים בתבניות על רשתות צינון.