קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות טמפורה שמיים וארץ

עוגות טמפורה שמיים וארץ
אם יש לכם שמן צמחי, קליפות דלעת kabocha לחתוך julienne, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. , שהוא מוצק. נסו עוגות טמפורה שמיים וארץ, עוגת גן עדן עלי אדמות, ו Himmel Und Erde (שמים וארץ) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בהתאם לזמינות עונתית, לבחור לעשות גם פנקייק החורף או פנקייק הקיץ: כדי להפוך את פנקייק החורף, למקם את הבצל האדום בקערה. עם מברשת מאפה, אבק את הפרוסות ביסודיות עם כמה קורנפלור. משוך בעדינות להפריד את צורות הסהר, לאבק שוב עם קצת יותר קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את הגזר וקליפות בטטה לקערה ולאבק עם עמילן התירס שנותר. לזרוק כדי להפיץ את הירקות באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
כדי להפוך את פנקייק הקיץ, עם מברשת מאפה, אבק פרוסות מלון מריר ביסודיות עם כמה קורנפלור, ואז למקם אותם בקערה. אבק פרוסות קישואים וקליפות קבוצ ' ה באופן דומה ולהוסיף אותם לקערה; לזרוק להפיץ באופן שווה. אבק את עלי shiso גרוסים ועירית עם עמילן תירס ולהוסיף אותם לקערה; לזרוק שוב להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת מרהדלעת מרה
Shiso משאירShiso משאיר
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סקווש קבוצ ' הסקווש קבוצ ' ה
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מניחים את קוביות הקרח בקערה קטנה עם חצי מהמים. לנפות את קמח העוגה על המים ומערבבים לערבב מעט; עדיין צריך להיות גושים. במידת הצורך, להוסיף מים, כמה טיפות בכל פעם, עד הבלילה היא עקביות של בלילת פנקייק דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים את שמן הירקות לעומק של 1 1/2 אינץ ' לתוך ווק קטן או מחבת קטנה, עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים את שמן השומשום וחמים לאט. בדוק את הטמפרטורה עם מקל צ ' ופסטיק ארוך מעץ (או שיפוד במבוק). בועות קטנות ייווצרו סביב קצה כאשר השמן הוא כ 177°. לחכות כ 45 שניות יותר כדי לאפשר את הטמפרטורה לעלות קצת יותר—כדי כ370-ולאחר מכן לבדוק את טמפרטורת השמן עם כמה טיפות של הבלילה. אם הם שוקעים מעט, ואז לעלות על פני השטח ולנפח במהירות אבל לא צבע, השמן מוכן. ייתכן שיהיה עליך לטגן את הפנקייקים בקבוצות כדי למנוע צפיפות אותם במחבת. מחממים התנור ל200 לשמירה על פנקייק מבושל חם.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
כפית קצת הבלילה מעל הירקות תירס-אבק ולזרוק קלות כדי לצפות את הירקות עם הבלילה. טובלים כף גדולה או מצקת לתוך השמן החם.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
5
מניחים שמינית מתערובת הירקות בקערה של הכף טבולה בשמן. בזהירות להטות את הכף להחליק את הפנקייק לתוך השמן החם, במטרה להפוך את הדיסק על 2 אינץ ' בקוטר. הבלילה ו קורנפלור לפעול כמו " דבק " כדי לשמור על רסיסי הירקות יחד. חזור לעשות יותר פנקייק, להיזהר לא קהל המחבת.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
חשוב ביותר, להימנע מלגעת פנקייק במשך 30 שניות מלאות לאחר למקם אותם בשמן. זה ייראה כמו נצח, אבל גאמן יניב את התוצאות הטובות ביותר. אם סיביות הפכפכות פזורות בקצוות של המחבת שלך, בזהירות להרים אותם ומניחים אותם על גבי הבלילה פנקייק עדיין לח במרכז. (מיומנות עם מקלות אכילה ארוכים תתוגמל היטב, אם כי רחפן בסדר-mesh ארוך מטופלים יכול לגרוף מתחת גם כן.) אם מרכז הפנקייק יבש מאוד, טובלים את החלקים הסוררים בבלילה טרי לפני "הדבקה" אותם במקום. כאשר הבלילה במרכז הדיסק נראה בקושי לח, בזהירות להפוך את הפנקייק.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
SkimmerSkimmer
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לאחר היפוך, לאפשר פנקייק לטגן ללא הפרעה במשך כ 1 דקה, או עד קריספ. באמצעות בישול מקלות אכילה או רחפן, להסיר את הפנקייקים מן השמן ולמקם אותם על מתלה להגדיר מעל תבנית אפייה לנקז. אם טיגון בקבוצות, מניחים את תבנית האפייה בתנור כדי לשמור על פנקייק מטוגן חם. השתמש skimmer כדי לנקות את השמן של פיסות הבלילה בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
SkimmerSkimmer
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
כאשר כל הפנקייקים מטוגנים, להעביר אותם מגבות נייר לספוג כל שמן משטח נוסף.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
9
Reprinted with permission from Kansha: Celebrating Japan ' s Vegan And צמחוני Traditions by Elizabeth Andoh, copyright © 201
10
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.
11
הוסף הערות ההערות שלי
12
ערוך את ההערות שלי
13
בוצע

מרכיבים

85פלפל האבנרומלון מר, לחתוך חצי לאורכו, זרעים הוסרו, פרוס דק מאוד, מלוח עם 1/4 מלח, מנוקז, על 1/4 כוסמלון מר, לחתוך חצי לאורכו, זרעים הוסרו, פרוס דק מאוד, מלוח עם 1/4 מלח, מנוקז, על 1/4 כוס1צביטהנדיב של פלפל שחור טחון טרינדיב של פלפל שחור טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגה עצמי עולהקמח עוגה עצמי עולה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרג'וליאן-קליפות גזר לחתוך (רצועות 1 אינץ' ; כ 3 אונקיות)ג'וליאן-קליפות גזר לחתוך (רצועות 1 אינץ' ; כ 3 אונקיות)1גבינת פרמזן מגוררתאפונה קפואהאפונה קפואה8קצת קישואים קצוציםכמה קוביות קרחכמה קוביות קרח791 לב מפאלדי טרי אם אפשרjulienne-קליפות סקווש kabocha לחתוך (רצועות 3/4 אינץ' ; על 3 אונקיות)julienne-קליפות סקווש kabocha לחתוך (רצועות 3/4 אינץ' ; על 3 אונקיות)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד8קצת קישואים קצוציםפלחי לימון או לייםפלחי לימון או ליים1בצל אדום, לחתוך לפרוסות דקות דרך קצה גזע לעשות צורות סהר (על 1/3 כוס)בצל אדום, לחתוך לפרוסות דקות דרך קצה גזע לעשות צורות סהר (על 1/3 כוס)1אוראו ממולאים כפוליםשמן שומשום ארומטי (אופציונלי)שמן שומשום ארומטי (אופציונלי)1צביטהנדיב של tõgarashiנדיב של tõgarashi2קרום: פירורי קרקר גרהםעשבי תיבול קיץ מגורר דק כגון עלי shiso טרייםעשבי תיבול קיץ מגורר דק כגון עלי shiso טריים791 לב מפאלדי טרי אם אפשרjulienne לחתוך בסגנון יפני בטטה או קליפות בטטה אחרות (רצועות 1 אינץ'; על 2 1/2 אונקיות)julienne לחתוך בסגנון יפני בטטה או קליפות בטטה אחרות (רצועות 1 אינץ'; על 2 1/2 אונקיות)8קצת קישואים קצוציםשמן צמחי לטיגון עמוקשמן צמחי לטיגון עמוק791 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים קריםמים קרים2smallsקישואים, כ 4 אונקיות משקל כולל, צמרות גזוז, לחתוך לחצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך באלכסון לפרוסות דקות, על 2/3 כוסקישואים, כ 4 אונקיות משקל כולל, צמרות גזוז, לחתוך לחצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך באלכסון לפרוסות דקות, על 2/3 כוס1צביטהנדיב של kona-zanshõנדיב של kona-zanshõ

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. ליאו סטין סאיני ויניארד צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
כמו להיות מועבר לאחו באביב, היין המקסים הזה מציג ניחוחות מפתים של קמומיל, ורבנה לימון, טימין והדר zesty. על החיך הארוך והמרענן, חומציות טבעית מעולה ומינרליות חצץ רטובה להביא אנרגיה יפה ליין, נושאת טעמים של תפוח ירוק אגס אנג ' ו כדי לסיים בהיר, ממוקד.