אם יש לכם שמן צמחי, קליפות דלעת kabocha לחתוך julienne, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. , שהוא מוצק. נסו עוגות טמפורה שמיים וארץ, עוגת גן עדן עלי אדמות, ו Himmel Und Erde (שמים וארץ) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בהתאם לזמינות עונתית, לבחור לעשות גם פנקייק החורף או פנקייק הקיץ: כדי להפוך את פנקייק החורף, למקם את הבצל האדום בקערה. עם מברשת מאפה, אבק את הפרוסות ביסודיות עם כמה קורנפלור. משוך בעדינות להפריד את צורות הסהר, לאבק שוב עם קצת יותר קורנפלור.
כדי להפוך את פנקייק הקיץ, עם מברשת מאפה, אבק פרוסות מלון מריר ביסודיות עם כמה קורנפלור, ואז למקם אותם בקערה. אבק פרוסות קישואים וקליפות קבוצ ' ה באופן דומה ולהוסיף אותם לקערה; לזרוק להפיץ באופן שווה. אבק את עלי shiso גרוסים ועירית עם עמילן תירס ולהוסיף אותם לקערה; לזרוק שוב להפיץ באופן שווה.
מניחים את קוביות הקרח בקערה קטנה עם חצי מהמים. לנפות את קמח העוגה על המים ומערבבים לערבב מעט; עדיין צריך להיות גושים. במידת הצורך, להוסיף מים, כמה טיפות בכל פעם, עד הבלילה היא עקביות של בלילת פנקייק דקה.
יוצקים את שמן הירקות לעומק של 1 1/2 אינץ ' לתוך ווק קטן או מחבת קטנה, עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים את שמן השומשום וחמים לאט. בדוק את הטמפרטורה עם מקל צ ' ופסטיק ארוך מעץ (או שיפוד במבוק). בועות קטנות ייווצרו סביב קצה כאשר השמן הוא כ 177°. לחכות כ 45 שניות יותר כדי לאפשר את הטמפרטורה לעלות קצת יותר—כדי כ370-ולאחר מכן לבדוק את טמפרטורת השמן עם כמה טיפות של הבלילה. אם הם שוקעים מעט, ואז לעלות על פני השטח ולנפח במהירות אבל לא צבע, השמן מוכן. ייתכן שיהיה עליך לטגן את הפנקייקים בקבוצות כדי למנוע צפיפות אותם במחבת. מחממים התנור ל200 לשמירה על פנקייק מבושל חם.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
כפית קצת הבלילה מעל הירקות תירס-אבק ולזרוק קלות כדי לצפות את הירקות עם הבלילה. טובלים כף גדולה או מצקת לתוך השמן החם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
רצועת קליפת לימון
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מצקת
5
מניחים שמינית מתערובת הירקות בקערה של הכף טבולה בשמן. בזהירות להטות את הכף להחליק את הפנקייק לתוך השמן החם, במטרה להפוך את הדיסק על 2 אינץ ' בקוטר. הבלילה ו קורנפלור לפעול כמו " דבק " כדי לשמור על רסיסי הירקות יחד. חזור לעשות יותר פנקייק, להיזהר לא קהל המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
חשוב ביותר, להימנע מלגעת פנקייק במשך 30 שניות מלאות לאחר למקם אותם בשמן. זה ייראה כמו נצח, אבל גאמן יניב את התוצאות הטובות ביותר. אם סיביות הפכפכות פזורות בקצוות של המחבת שלך, בזהירות להרים אותם ומניחים אותם על גבי הבלילה פנקייק עדיין לח במרכז. (מיומנות עם מקלות אכילה ארוכים תתוגמל היטב, אם כי רחפן בסדר-mesh ארוך מטופלים יכול לגרוף מתחת גם כן.) אם מרכז הפנקייק יבש מאוד, טובלים את החלקים הסוררים בבלילה טרי לפני "הדבקה" אותם במקום. כאשר הבלילה במרכז הדיסק נראה בקושי לח, בזהירות להפוך את הפנקייק.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
Skimmer
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
לאחר היפוך, לאפשר פנקייק לטגן ללא הפרעה במשך כ 1 דקה, או עד קריספ. באמצעות בישול מקלות אכילה או רחפן, להסיר את הפנקייקים מן השמן ולמקם אותם על מתלה להגדיר מעל תבנית אפייה לנקז. אם טיגון בקבוצות, מניחים את תבנית האפייה בתנור כדי לשמור על פנקייק מטוגן חם. השתמש skimmer כדי לנקות את השמן של פיסות הבלילה בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
Skimmer
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
כאשר כל הפנקייקים מטוגנים, להעביר אותם מגבות נייר לספוג כל שמן משטח נוסף.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. ליאו סטין סאיני ויניארד צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.