קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות טמפורה שמיים וארץ

עוגות טמפורה שמיים וארץ
המתכון עוגות טמפורה עדן וארץ מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון יפני. מנה אחת מכילה 178 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלון מריר, קורנפלור, קליפות גזר חתוכות ג'וליאן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת גן עדן עלי אדמות, Himmel Und Erde (שמים וארץ), ו טמפורה דונבורי-גיד-קערת אורז טמפורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בהתאם לזמינות עונתית, לבחור לעשות גם פנקייק החורף או פנקייק הקיץ: כדי להפוך את פנקייק החורף, למקם את הבצל האדום בקערה. עם מברשת מאפה, אבק את הפרוסות ביסודיות עם כמה קורנפלור. משוך בעדינות להפריד את צורות הסהר, לאבק שוב עם קצת יותר קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הגזר וקליפות בטטה לקערה ולאבק עם עמילן התירס שנותר. לזרוק כדי להפיץ את הירקות באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
3
כדי להפוך את פנקייק הקיץ, עם מברשת מאפה, אבק פרוסות מלון מריר ביסודיות עם כמה קורנפלור, ואז למקם אותם בקערה. אבק פרוסות קישואים וקליפות קבוצ ' ה באופן דומה ולהוסיף אותם לקערה; לזרוק להפיץ באופן שווה. אבק את עלי shiso גרוסים ועירית עם עמילן תירס ולהוסיף אותם לקערה; לזרוק שוב להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1
מניחים את קוביות הקרח בקערה קטנה עם חצי מהמים. לנפות את קמח העוגה על המים ומערבבים לערבב מעט; עדיין צריך להיות גושים. במידת הצורך, להוסיף מים, כמה טיפות בכל פעם, עד הבלילה היא עקביות של בלילת פנקייק דקה.
מרכיבים שתצטרך
2
יוצקים את שמן הירקות לעומק של 1 1/2 אינץ ' לתוך ווק קטן או מחבת קטנה, עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את שמן השומשום וחמים לאט. בדוק את הטמפרטורה עם מקל צ ' ופסטיק ארוך מעץ (או שיפוד במבוק). בועות קטנות ייווצרו סביב קצה כאשר השמן הוא כ 177°. לחכות כ 45 שניות יותר כדי לאפשר את הטמפרטורה לעלות קצת יותר—כדי כ370-ולאחר מכן לבדוק את טמפרטורת השמן עם כמה טיפות של הבלילה. אם הם שוקעים מעט, ואז לעלות על פני השטח ולנפח במהירות אבל לא צבע, השמן מוכן. ייתכן שיהיה עליך לטגן את הפנקייקים בקבוצות כדי למנוע צפיפות אותם במחבת. מחממים התנור ל200 לשמירה על פנקייק מבושל חם.
מרכיבים שתצטרך
4
כפית קצת הבלילה מעל הירקות תירס-אבק ולזרוק קלות כדי לצפות את הירקות עם הבלילה. טובלים כף גדולה או מצקת לתוך השמן החם.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים שמינית מתערובת הירקות בקערה של הכף טבולה בשמן. בזהירות להטות את הכף להחליק את הפנקייק לתוך השמן החם, במטרה להפוך את הדיסק על 2 אינץ ' בקוטר. הבלילה ו קורנפלור לפעול כמו " דבק " כדי לשמור על רסיסי הירקות יחד. חזור לעשות יותר פנקייק, להיזהר לא קהל המחבת.
מרכיבים שתצטרך
6
חשוב ביותר, להימנע מלגעת פנקייק במשך 30 שניות מלאות לאחר למקם אותם בשמן. זה ייראה כמו נצח, אבל גאמן יניב את התוצאות הטובות ביותר. אם סיביות הפכפכות פזורות בקצוות של המחבת שלך, בזהירות להרים אותם ומניחים אותם על גבי הבלילה פנקייק עדיין לח במרכז. (מיומנות עם מקלות אכילה ארוכים תתוגמל היטב, אם כי רחפן בסדר-mesh ארוך מטופלים יכול לגרוף מתחת גם כן.) אם מרכז הפנקייק יבש מאוד, טובלים את החלקים הסוררים בבלילה טרי לפני "הדבקה" אותם במקום. כאשר הבלילה במרכז הדיסק נראה בקושי לח, בזהירות להפוך את הפנקייק.
מרכיבים שתצטרך
7
לאחר היפוך, לאפשר פנקייק לטגן ללא הפרעה במשך כ 1 דקה, או עד קריספ. באמצעות בישול מקלות אכילה או רחפן, להסיר את הפנקייקים מן השמן ולמקם אותם על מתלה להגדיר מעל תבנית אפייה לנקז. אם טיגון בקבוצות, מניחים את תבנית האפייה בתנור כדי לשמור על פנקייק מטוגן חם. השתמש skimmer כדי לנקות את השמן של פיסות הבלילה בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
8
כאשר כל הפנקייקים מטוגנים, להעביר אותם מגבות נייר לספוג כל שמן משטח נוסף.
מרכיבים שתצטרך
9
Reprinted with permission from Kansha: Celebrating Japan ' s Vegan And צמחוני Traditions by Elizabeth Andoh, copyright © 201
10
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.
11
הוסף הערות ההערות שלי
12
ערוך את ההערות שלי
13
בוצע

מרכיבים

85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מלון מר, לחתוך חצי לאורכו, זרעים הוסרו, פרוס דק מאוד, מלוח עם 1/4 מלח, מנוקז, על 1/4 כוסמלון מר, לחתוך חצי לאורכו, זרעים הוסרו, פרוס דק מאוד, מלוח עם 1/4 מלח, מנוקז, על 1/4 כוס1צביטהנדיב של פלפל שחור טחון טרינדיב של פלפל שחור טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגה עצמי עולהקמח עוגה עצמי עולה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרג'וליאן-קליפות גזר לחתוך (רצועות 1 אינץ' ; כ 3 אונקיות)ג'וליאן-קליפות גזר לחתוך (רצועות 1 אינץ' ; כ 3 אונקיות)11 כף אורגנו מיובשאפונה קפואהאפונה קפואה8שרימפס וורידיםכמה קוביות קרחכמה קוביות קרח791 לב מפאלדי טרי אם אפשרjulienne-קליפות סקווש kabocha לחתוך (רצועות 3/4 אינץ' ; על 3 אונקיות)julienne-קליפות סקווש kabocha לחתוך (רצועות 3/4 אינץ' ; על 3 אונקיות)0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד8שרימפס וורידיםפלחי לימון או לייםפלחי לימון או ליים1בצל אדום, לחתוך לפרוסות דקות דרך קצה גזע לעשות צורות סהר (על 1/3 כוס)בצל אדום, לחתוך לפרוסות דקות דרך קצה גזע לעשות צורות סהר (על 1/3 כוס)1אוראו ממולאים כפוליםשמן שומשום ארומטי (אופציונלי)שמן שומשום ארומטי (אופציונלי)1צביטהנדיב של tõgarashiנדיב של tõgarashi22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעשבי תיבול קיץ מגורר דק כגון עלי shiso טרייםעשבי תיבול קיץ מגורר דק כגון עלי shiso טריים791 לב מפאלדי טרי אם אפשרjulienne לחתוך בסגנון יפני בטטה או קליפות בטטה אחרות (רצועות 1 אינץ'; על 2 1/2 אונקיות)julienne לחתוך בסגנון יפני בטטה או קליפות בטטה אחרות (רצועות 1 אינץ'; על 2 1/2 אונקיות)8שרימפס וורידיםשמן צמחי לטיגון עמוקשמן צמחי לטיגון עמוק791 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים קריםמים קרים2smallsקישואים, כ 4 אונקיות משקל כולל, צמרות גזוז, לחתוך לחצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך באלכסון לפרוסות דקות, על 2/3 כוסקישואים, כ 4 אונקיות משקל כולל, צמרות גזוז, לחתוך לחצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך באלכסון לפרוסות דקות, על 2/3 כוס