קושיבינוני
מוכן ב44 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות לבה מותכת

עוגות לבה מותכת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות לבה מותכת. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 619 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 44 דקות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך ליקר תפוזים, שוקולד חצי-מתוק, סוכר ממתקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-195 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו עוגות לבה מותכת, עוגות לבה מותכת, ו עוגות לבה נוטלה מותכות לשניים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
גריז 6 (6-אונקיה) כוסות פודינג. ממיסים את השוקולדים והחמאה במיקרוגל, או בדוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
מוסיפים את הקמח והסוכר לתערובת השוקולד. מערבבים את הביצים והחלמונים עד חלקה. מערבבים את ליקר וניל ותפוז. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות פודינג.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
מניחים בתנור ואופים במשך 14 דקות. הקצוות צריכים להיות מוצקים אבל המרכז יהיה נוזלי. הפעל סכין בקצוות כדי לשחרר ולהפוך על גבי צלחות קינוח.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד