עוגות לזניה עם נקניק ומנגו צ'אטני
גשו לסופר וקנו בצל, מוצרלה, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כוסברה מנגו פאונד עוגות עוגה עם מנגו Chutney מילוי וקצפת קצפת חלב מרוכז ממותק, צ'אטני מנגו מתוק, איך לעשות צ' אטני מנגו מהיר, ו מנגו צ'אטני, איך לעשות צ' אטני מנגו קל.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
לרוטב הבשר: במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מחממים את שמן הזית עד שהוא מנצנץ.
מוסיפים את מקל הקינמון וציפורן שלמה.
מוסיפים את הבצל, מפזרים מעט מלח וקמח עד שהתרכך אבל לא השחמה.
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני, על 1 דקה יותר.
מוסיפים את הנקניק, שוברים את הגושים עם הכף. מבשלים עד הנקניק הוא כבר לא ורוד, 2 עד 3 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות הכתושות, 1/4 כוס בזיליקום קצוץ, כמו גם קצת מלח ופלפל. מערבבים לשלב ומבשלים חשופים, במשך כ 15 דקות, ערבוב מדי פעם. אפשר לרוטב הבשר להתקרר, כ -15 דקות לפני בניית עוגות לזניה. כמו רוטב הבשר מתבשל, להכין את מילוי ריקוטה.
עבור מילוי ריקוטה: מערבבים יחד את הריקוטה, 3/4 כוס פרמזן, 3/4 כוס מוצרלה ומנגו צ ' אטני. מתבלים עם הרבה פלפל, על כפית ולהניח בצד.
כדי להרכיב את העוגות: לשלוף את מחבת הקאפקייקס האהובה עליך. אם המחבת שלך היא לא nonstick, לרסס את הכוסות עם ספריי בישול.
מניחים עטיפה wonton בכל כוס. אל תדאג אם אתה משתמש אלה מרובעים.
זרוק על 1 כף רוטב בשר לתוך החלק התחתון של כל כוס. לאחר מכן להוסיף 1 כפית של מילוי ריקוטה. לאחר מכן לכסות עם עטיפה אחרת wonton, סיבוב זה על 90 מעלות כך הפינות של העטיפה הראשונה ואת העטיפה השנייה אינם ממש על גבי זה. חזור על זה עד שבנית 3 שכבות בסך הכל. מעל כל אחד עם עלה בזיליקום קטן, ואז עוד עטיפת וונטון. לסיים כל קאפקייק עם כפית של רוטב בשר, מוצרלה קצת מגורר וקורט של פרמזן מגורר.
פופ אותם לתנור ואופים במשך 20 דקות. כשיגיע הזמן, תתנגד לפיתוי לאכול אותם מיד, אחרת תשרוף את פיך!
תן להם לנוח על הדלפק במשך כ 10 דקות, והם צריכים להחליק מתוך מאפין פח בקלות. למעלה עם בזיליקום מגורר יותר אם אתה רוצה.