עוגות לימון
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם קורנפלור, ציפוי מוקצף, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגות לימון, אפרוחי עוגיות לימון, ו עוגיות לימון-ליים.
הוראות
הכינו קונכיות מאקרון טארט, והניחו בצד.
מערבבים סוכר, קורנפלור, וקליפה לימון בסיר, ומערבבים היטב. בהדרגה להוסיף מים ומיץ לימון; מערבבים עם מקציף חוט עד מעורבב. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה מערבבים רבע מתערובת לימון חם לביצה; מוסיפים לתערובת לימון נותרת, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 1 דקה או עד מעובה.
יוצקים תערובת לתוך קערה; מערבבים בצבעי מאכל, אם תרצה.
מניחים עטיפת פלסטיק על פני השטח, ומקררים.
כפית 1 כף בתוספת 1 כפית תערובת לימון לתוך כל פגז מוכן. למעלה באופן שווה עם ציפוי מוקצף וקוקוס.