קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות לימון

עוגות לימון
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם קורנפלור, ציפוי מוקצף, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגות לימון, אפרוחי עוגיות לימון, ו עוגיות לימון-ליים.

הוראות

1
הכינו קונכיות מאקרון טארט, והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיותטארט קונכיות
2
מערבבים סוכר, קורנפלור, וקליפה לימון בסיר, ומערבבים היטב. בהדרגה להוסיף מים ומיץ לימון; מערבבים עם מקציף חוט עד מעורבב. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה מערבבים רבע מתערובת לימון חם לביצה; מוסיפים לתערובת לימון נותרת, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 1 דקה או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
יוצקים תערובת לתוך קערה; מערבבים בצבעי מאכל, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מניחים עטיפת פלסטיק על פני השטח, ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
5
כפית 1 כף בתוספת 1 כפית תערובת לימון לתוך כל פגז מוכן. למעלה באופן שווה עם ציפוי מוקצף וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קליפות מלימוןקליפות מלימון