עוגת מרנג לימון בודדת היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 1173 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמנת של טרטר, מיץ לימון, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: פשטידות מרנג לימון בודדות, עוגות קרם לימון ליים בודדות, ו עוגת מרנג לימון.
הוראות
1
סיכה מתגלגלת 6 (4 אינץ') תבניות טארט עם תחתית נשלפת 3 כוסות של משקולות עוגה או פומפיה גבינה שעועית יבשה
מניחים את המאפה ב 6 (4 אינץ') תבניות טארט. עם סכין לקצץ את הבצק העודף. להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
קו כל פגז טארט עם פיסת נייר קלף ולמלא את השפה עם משקולות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
4
אופים במשך 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר את משקולות עוגה קלף מן פגזי טארט ואופים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
להקציף יחד את מיץ לימון, ביצים, חלמונים, סוכר, תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
1 שאלוט, מגורר או טחון
ליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריות
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
יוצקים את תערובת הלימון לתוך סיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מניחים על חום בינוני ומערבבים עם מרית במשך כ 5 דקות, עד שהתערובת מתחילה להתעבות.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4
יוצקים את תערובת הלימון על תבנית אפייה להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
כפית את תערובת לימון מקורר או קרד לתוך קליפות טארט אפוי.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיות
קליפות מלימון
6
עבור מרנג: לנצח את החלבונים ביצה עם תמצית וניל קרם של טרטר עד פסגות רכות טופס. המשך להכות תוך הוספת הסוכר, 1 כף בכל פעם. הקצפת המוגמרת צריכה להיות פסגות מבריקות נוקשות. תלולית את הקצפת מעל הטארטים.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
7
ודא שיש חותם טוב בין הקצפת לבין קצה הקרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
8
אופים את העוגות בתנור f 350 מעלות שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות, או עד meringue הוא זהב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בואו מגניב במשך 15 דקות לפני הסרת מן התבניות.
10
מנפים את הקמח והמלח לקערת ערבוב גדולה. באמצעות פומפיה גבינה, לגרר את החמאה וקיצור לתוך הקמח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פומפיה
כמו גבינות לטאקו
11
שלב את התערובת עם האצבעות שלך עד שהוא דומה קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
12
מוסיפים את המים הקרים בקרח ומערבבים בכפית, מושכים את המים לתוך הקמח עד לקבלת הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
13
עם הידיים, לעצב את הבצק לתוך 2 כדורים ולשטח אותם לתוך דיסקים. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות. לאחסן במקרר עד 4 ימים במקפיא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)