קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות44
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות סלמון בטטה

עוגות סלמון בטטה
עוגות סלמון בטטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 272 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם שום, סלרי, פירורי לחם מתובלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגות דג בטטה בייאן, עוגות סלמון בטטה, ו פקאן מצופה בטטה בטטה-עוגות סלמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים בטטה תפוחי אדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים ומעבירים לקערה גדולה להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים סלמון למחבת ושופכים בחלב. מביאים לרתיחה, מחבת כיסוי, ומבשלים עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר סלמון מהמחבת; מילואים חלב בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחממים שמן זית במחבת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים סלרי, גזר, אגוז מוסקט, פתיתי פלפל אדום, מלח ופלפל בשמן החם עד סלרי וגזר מתרככים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים שאלוט, פטרוזיליה, כוסברה ושום; מבשלים ומערבבים עד ריחני, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
7
יוצקים נבט חיטה, ביצה, וחלב שמורות על בטטה ותפוח אדמה; מחית עד בשילוב שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
נבט חיטהנבט חיטה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
פלייק סלמון עם מזלג; לערבב סלמון מעופף תערובת ירקות לתוך תערובת פירה תפוחי אדמה באמצעות הידיים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
9
שמן צמחי חום סיר גדול או מחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
יוצקים פירורי לחם לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
טופס תערובת סלמון לקציצות באמצעות הידיים; לחץ כל פטי לתוך פירורי לחם, ציפוי שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
12
קציצות מטגנים, עובדים בקבוצות, בשמן החם עד פריך וזהוב, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו