עוגות סלמון בטטה
עוגות סלמון בטטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 272 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם שום, סלרי, פירורי לחם מתובלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגות דג בטטה בייאן, עוגות סלמון בטטה, ו פקאן מצופה בטטה בטטה-עוגות סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בטטה תפוחי אדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, על 15 דקות.
מסננים ומעבירים לקערה גדולה להתקרר.
מניחים סלמון למחבת ושופכים בחלב. מביאים לרתיחה, מחבת כיסוי, ומבשלים עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג, על 5 דקות.
הסר סלמון מהמחבת; מילואים חלב בקערה.
מחממים שמן זית במחבת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים סלרי, גזר, אגוז מוסקט, פתיתי פלפל אדום, מלח ופלפל בשמן החם עד סלרי וגזר מתרככים, כ 5 דקות.
מוסיפים שאלוט, פטרוזיליה, כוסברה ושום; מבשלים ומערבבים עד ריחני, 3 עד 5 דקות.
יוצקים נבט חיטה, ביצה, וחלב שמורות על בטטה ותפוח אדמה; מחית עד בשילוב שווה.
פלייק סלמון עם מזלג; לערבב סלמון מעופף תערובת ירקות לתוך תערובת פירה תפוחי אדמה באמצעות הידיים.
שמן צמחי חום סיר גדול או מחבת מעל חום בינוני גבוה.
יוצקים פירורי לחם לקערה גדולה.
טופס תערובת סלמון לקציצות באמצעות הידיים; לחץ כל פטי לתוך פירורי לחם, ציפוי שני הצדדים.
קציצות מטגנים, עובדים בקבוצות, בשמן החם עד פריך וזהוב, על 3 דקות לכל צד.