תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוגות סלמון ים תיכוני עם רוטב מלפפון. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך שמיר, מיץ ליים, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: סלמון ועוגות דג לבן עם רוטב מלפפון חזרת, סלמון ועוגות דג לבן עם רוטב מלפפון חזרת, ו עוגות סלמון פריכות עם סלסה מלפפון טרי.
הוראות
1
כדי להכין רוטב, לשלב מלפפון, יוגורט, שמיר ושום בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2
כדי להכין עוגות סלמון, להסיר עצמות ועור מן הסלמון.
מערבבים פטרוזיליה ו-5 המרכיבים הבאים (פטרוזיליה דרך חלבוני ביצה) בקערה קטנה; מערבבים לתוך תערובת סלמון. מחלקים את התערובת ל-12 חלקים שווים, ומעצבים כל אחד לקציצה בעובי 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
5
מחממים 1 1/2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6
להוסיף 6 קציצות; לבשל 4 דקות. בזהירות להפוך את הקציצות מעל, ומבשלים 4 דקות או עד הזהב. חזור על הנוהל עם 1 1/2 כפיות שמן וקציצות שנותרו.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.