עוגות ספייס דלעת עם ציפוי גבינת שמנת
מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגות ספייס דלעת עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת דלעת ספייס קאפקייקס עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגות ספייס דלעת עם ציפוי גבינת שמנת מייפל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 24 כוסות מאפין עם ספינות נייר.
מקציפים סוכר לבן וחמאה 3/4 כוס יחד בקערה באמצעות מיקסר חשמלי עד חלקה וקרם; להוסיף ביצים, 1 בכל פעם, להכות גם לאחר כל תוספת. מקציפים את הדלעת לתערובת חמאה מוקרמת.
מערבבים קמח, תבלין פשטידת דלעת, 1 כף קינמון, אבקת אפייה וג ' ינג ' ר יחד בקערה; מערבבים לתוך תערובת חמאה מוקרם, לסירוגין עם חלב חמאה, עד הבלילה חלקה. מלא כל כוס מאפין 3/4 - מלא עם הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז הקאפקייק יוצא נקי, 20 עד 25 דקות. מגניב מאפין פח במשך 10 דקות לפני העברה מתלה חוט.
מקציפים גבינת שמנת וחמאה 1/2 כוס יחד בקערה באמצעות מיקסר חשמלי עד רכות. מקציפים את הסוכר של הממתקים, 2 כפיות קינמון, ותמצית וניל לחמאה מוקרמת עד שהציפוי חלק.