עוגות סקווש ספגטי
אם 66 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגות סקווש ספגטי יכול להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגות קינואה דלעת ספגטי, עוגות סקווש ספגטי בקארי פשוטות, ו לאכול שרימפס ואספרגוס ספגטי סקווש ספגטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.
חותכים את הדלעת לחצי לאורכו לגרד את הזרעים.
מברשת את הבשר עם 2 כפות של שמן העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מניחים את חצאי הסקווש לחתוך בצד על תבנית אפייה וצולים עד מזלג מכרז, על 50 דקות עד 1 שעה.
הסר את הדלעת מהתנור ולתת לשבת בטמפרטורת החדר עד מגניב מספיק כדי להתמודד, לפחות 30 דקות. בינתיים, להפחית את טמפרטורת התנור ל 121°. להגדיר מתלה תיל מעל תבנית אפייה ולהניח אותו בצד.לאחר הסקווש התקרר, לגרד את הבשר עם מזלג לעשות גדילים ארוכים ומניחים את הגדילים בקערה גדולה; להשליך את העור. (בשלב זה הסקווש יכול להיות בקירור עד 1 יום לפני שתמשיך עם שאר המתכון.)
מוסיפים את עמילן התירס, ביצים, זרעי קימל, ומלח ופלפל נמדדים ומערבבים בעדינות עם מזלג כדי לשלב.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ. באמצעות כוס מדידה 1/4 כוס והימנעות כל נוזל בתחתית הקערה, לגרוף חלק רמה של תערובת סקווש בזהירות טיפה אותו למחבת. חזור לעשות 4 ערימות. באמצעות מרית שטוחה, בעדינות לשטח כל תל עד כ 1/2 אינץ 'עבה ו 3 אינץ' רחב. פריי undisturbed, התאמת החום לפי הצורך, עד התחתית משחימים ופריך, על 3 עד 4 דקות. הפוך ומטגנים עד השחמה ופריך, על 3 דקות יותר.
מעבירים למדף על תבנית האפייה מוכנה ומניחים בתנור כדי להתחמם.
מוסיפים את 2 כפות השמן הנותרות למחבת ומטגנים את תערובת הסקווש הנותרת.
מניחים את שמנת חמוצה, עירית, ומיץ לימון בקערה קטנה, מתבלים עם מלח ופלפל, ומערבבים לשלב.
מגישים את העוגות מיד עם מנה של שמנת חמוצה על גבי.