עוגות סרטנים מתובל עם מיונז חזרת
, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). עוגות סרטנים עם מיונז פימנטו חריף, עוגות סרטנים עם מיונז צ'ילי אדום, ו עוגות סרטנים עם מיונז מפרץ צ'ספיק דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
הפוך פירורי לחם טריים: קוצצים את הלחם לחתיכות גדולות ומניחים במעבד מזון. דופק עד שיש לך פירורי לחם בסדר. אתה צריך בערך 4 כוסות.
מניחים את פירורי הלחם בקערה רדודה ומערבבים 1/2 כוס הפטרוזיליה הטריה הקצוצה. נקה את קערת מעבד המזון.
תהליך סרטן עוגת מרכיבים קלסר:
שים את חלמון הביצה, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, טבסקו, חרדל, פפריקה, טימין, זרעי סלרי ופלפל שחור לתוך מעבד המזון. דופק עד מעורבב.
בעוד המנוע פועל לאט להוסיף זרם דק של שמן זית דרך צינור ההזנה עד הרוטב emulsifies.
הסר ממעבד מזון לקערה גדולה.
הפוך תערובת עוגת סרטן: לקערה הגדולה עם הרוטב, מערבבים את הבצל הקצוץ, פלפל, ונותר 1/4 כוס פטרוזיליה. מקפלים בעדינות את בשר הסרטנים הסדוק. אל תגזימו! בעדינות לקפל במחצית תערובת פירורי לחם.
הפוך קציצות, dredge בפירורי הלחם הנותרים: בזהירות טופס שש קציצות סרטן. לדלות אותם בקלילות בפירורי הלחם הנותרים.
צ ' יל: מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות שעה.
חום 2 כפות חמאה במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני. עובדים בקבוצות, מטגנים עוגות סרטנים בעדינות 4 עד 5 דקות בכל צד, עד שהם זהובים וחומם דרך.
מוסיפים עוד חמאה למחבת במידת הצורך.
הפוך רוטב מיונז חזרת: כדי להכין את המיונז חזרת, לשלב את כל החומרים בקערה קטנה ומערבבים היטב. לטעום ולהתאים תיבול. מכסים ומקררים.