גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, בצלים באביב, מיונז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 83%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגות סרטנים עם מיונז פלפל אדום, קציצות סרטן עם מיונז צ'ילי אדום, ו עוגות סרטנים ומיונז קארי עם סלט תפוחים.
הוראות
1
מרתיחים את תפוחי האדמה במחבת גדולה של מים מלוחים במשך כ 15 דקות, לנקז, ואז לחזור למחבת ולהשאיר קיטור יבש במשך כ 5 דקות. מחית, ואז להשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
בקערה גדולה לערבב את בשר סרטנים, צלפים, בצל אביב, גרידת לימון וחצי מיץ עם חצי שמיר. מערבבים את פירה עם כמה תיבול, ואז לעצב לתוך 12 קציצות עגולות ומסודרות.
סרטן ניתן לזווג עם שרדונה, פינו גריג ' יו, ריזלינג. סרטן צונן טעים מאוד עם פינו גריג ' יו. סרטן חם (במיוחד עם חמאה) ניתן להתאים עם שרדונה חמאתי או ריזלינג פירותי פריך. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.