עוגות עוגת עוגת גבינה עם ציפוי גנאש
עוגות עוגת עוגת גבינה עם ציפוי גנאש עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, חלב, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו Ganache-עוגות מטוגנות: עוגיות סודה שוקולד עם גנאש, ציפוי בננה וקרמל בננה, עוגות שוקולד עם ציפוי גנאש ומרשמלו, ו אספרסו קאפקייקס עם שוקולד חלב גנאש וזיגוג שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה באמצע תנור מחממים ל 350 מעלות F. קו 12 כוסות מאפין עם ניירות cupcake.
בקערה בינונית, לנפות יחד את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, ומלח, ולהניח בצד. באמצעות מיקסר, שמנת החמאה 3/4 כוס סוכר עד צהוב חיוור, על 1 דקה.
מוסיפים את הביצה ומערבבים עד רק בשילוב. מוסיפים בעדינות חצי מתערובת הקמח ומערבבים עד שרק התאגדו.
מוסיפים את תערובת הקמח הנותרת ומערבבים עד לשלב. תניח בצד.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את גבינת השמנת, 2 כפות סוכר ווניל. מערבבים בשוקולד צ ' יפס ואגוזים.
מלא ספינות קאפקייקס מוכנות עם מספיק בלילת שוקולד רק כדי לכסות את התחתית.
להוסיף מנה של מילוי גבינת שמנת לכל אחד, ולאחר מכן העליון עם הבלילה הנותרים (מילוי גבינת שמנת לא צריך להיות גלוי).
בואו cupcakes לעמוד במחבת במשך 3 דקות ולאחר מכן להסיר ולאפשר להתקרר לחלוטין על מדף.
טובלים כל קאפקייק לתוך הגנאש, ויוצרים שכבה זוגית של ציפוי.
מניחים במקרר להגדיר, על 15 דקות.
מניחים קערה חסינת חום מעל סיר של מים רותחים, ומוסיפים יחד את השוקולד, הקרם ואבקת האספרסו (אם משתמשים). המשך לטאטא עד שוקולד נמס והתערובת עבה, כ 4 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 5 דקות.