עוגות עוגת קרם בוסטון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 456 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה הוא זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לכם תערובת קמח, משחת שעועית וניל, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: Cupcakes קרם בוסטון, עוגות עוגת קרם בוסטון, ו Cupcakes קרם בוסטון.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו שני מחבתות מאפין 12 כוס עם ספינות קאפקייקס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
תנור
2
לפצח את הביצים לתוך מיכל קטן ולהניח בצד. תניח את הסוכר בצד. ואז, בקערה קטנה, לערבב את הקמח ללא גלוטן, אגוז מוסקט ומלח יחד עם מזלג ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח ללא גלוטן
מוסקט
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
בקערה של מערבל לעמוד על מהירות בינונית, להכות את החמאה עם מצורף משוט עד החמאה היא אור בצבע ורך.
מוסיפים את הסוכר לחמאה וממשיכים להכות עד שהסוכר משולב באופן אחיד בחמאה. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה. לאחר מכן הפעל מחדש את המיקסר במהירות נמוכה והוסף ביצה 1 בכל פעם, מחכה עד שהוא משולב במלואו בתערובת החמאה לפני הוספת הביצה הבאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
5
לאחר כל הביצים נוספו, לעצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה כדי להבטיח כי כל החמאה משולבת עם הביצים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
6
מוסיפים את המרכיבים היבשים בשלוש תוספות, מתחלפים עם החלב והשמן, מתווספים בשתי תוספות, משלבים באופן מלא כל תוספת לתוך הבלילה לפני המעבר לשלב הבא. במידת הצורך, לעצור את המיקסר לאחר כל תוספת לגרד את הצדדים של הקערה, ולאחר מכן לחדש ערבוב על נמוך. לאחר שכל המרכיבים היבשים והחלב שולבו עם תערובת החמאה, ממלאים באופן שווה את חללי מחבת הקאפקייקס שני שלישים מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
חמאה
חלב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינס
בלנדר
קערה
7
אופים את העוגות עד החלק העליון של כל קאפקייק הוא מעט קפיצי למגע וקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, 14 עד 16 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
8
הסר מהתנור ומיד להפוך את הקאפקייקס מתוך המחבת על מתלה קירור.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
מחבת
9
תן לעוגות להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
10
לשים את כל זה ביחד: באמצעות corer תפוח או סכין, הליבה המרכזים מתוך cupcakes מקורר ולהסיר. מלאו את הקאפקייקס עם קרם מאפה וניל. צינור שוקולד מרינג שוקולד מרינג איטלקי כהה כדי לכסות את החלק העליון של כל קאפקייק מקורר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר
קרם מאפה
שעועית וניל
קאפקייקס
תפוח
ציוד שתשתמש בו
תפוח קורר
סכין
11
להביא את המנה או מיכל רדוד עבור קרם מאפה סיים ליד הכיריים, ויש לי לעטוף פלסטיק בקרבת מקום גם כן. למדוד את חמאת וניל שעועית להדביק לתוך מיכל קטן ולהביא ליד הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
משחת וניל
קרם מאפה
חמאה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
כיריים
12
יוצקים את החלב וסוכר 1/4 כוס לתוך סיר כבד לחלוט על אש בינונית עד החלב מתחיל קיטור. אל תרתיח את החלב!
מרכיבים שתצטרך
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
סיר
13
בינתיים, לטאטא יחד את עמילן התירס ואת הנותרים 1/4 כוס סוכר כדי לשלב ולמנוע כל גושים בקורנפלור, ולאחר מכן להוסיף את כל חלמונים ביצה וחלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
חלמון ביצה
ביצה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
14
לטאטא את תערובת חלמון הביצה עד חלקה לחלוטין משולב, ולאחר מכן להביא לאזור התנור ולהגדיר את הקערה עם החלמונים על גבי מגבת צלחת לחה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
כיריים
מקציף
קערה
15
כאשר החלב מהביל, להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
חלב
16
לטאטא את תערובת חלמון הביצה כל הזמן, לאט לשפוך את החלב בזרם יציב לתוך תערובת חלמון הביצה. לאחר כל החלב משולב עם תערובת חלמון הביצה, יוצקים אותו בחזרה לתוך הסיר ולחזור לחום בינוני גבוה, לטאטא כל הזמן. המשך לטאטא ולהביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
סיר
17
בואו תערובת חלמון הביצה להרתיח במשך 1 דקה (ולהמשיך לטאטא כל הזמן כך גושים לא טופס!) ולאחר מכן להסיר מהחום. מערבבים בחמאה וממרח שעועית וניל, ולאחר מכן לשפוך את כל התוכן של הסיר לתוך המנה הרדודה.
מרכיבים שתצטרך
משחת וניל
חלמון ביצה
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
סיר
18
מיד לכסות את פני השטח של קרם מאפה עם לעטוף פלסטיק לקרר עד מגניב, על 1 שעה. לאחר מגניב, להסיר מהמקרר להקציף עד חלקה לחלוטין גוש חינם. למלא שקית צנרת עם קרם מאפה ולהניח בצד עד שאתה צריך את זה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מקציף
19
למדוד את הסוכר ו 1/4 כוס מים לתוך סיר כבד וחום על חום גבוה עד תערובת הסוכר מגיע 250 מעלות F, 15 עד 20 דקות (להשתמש מדחום ממתקים כדי לאמוד את הטמפרטורה).
מרכיבים שתצטרך
ממתקים
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מחבת רוטב
20
בעוד הסוכר הוא בישול, לנצח את החלבונים ביצה על מהירות בינונית בקערת הערבוב של תערובת לעמוד לשלב שיא רך (לבנים ייראה קצף ולבן). היזהר לא להצליף יותר מדי את הלבנים (אם החלבונים ביצה מתחיל להיראות גושי, אז הם כבר קצפת יתר על המידה. אם זה יקרה, לזרוק אותם ולהתחיל שוב! אם הלבנים מכים מהר יותר מאשר הסוכר הוא בישול, להנמיך את מהירות המיקסר. אתה תמיד יכול להגביר את המהירות אם אתה צריך!)
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
בלנדר
21
מוסיפים את הקרם של טרטר וממשיכים להצליף.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
22
בעוד חלבוני הביצה הם מצליף במהירות בינונית, בעדינות לשפוך את סירופ הסוכר למטה בצד של קערת ערבוב. להפוך את המהירות עד גבוה שוט עד קערת ערבוב כבר לא מרגיש חם למגע, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ פשוט
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
23
בינתיים, להמיס את השוקולד הכהה בקערה בטוחה במיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב בין כל מרווח, עד השוקולד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
קערה
24
סובב את מהירות המיקסר חזרה לבינונית והוסף את החמאה בגושים קטנים עד שהיא משולבת לחלוטין. עצור את המיקסר, לגרד את הצדדים של הקערה ולהוסיף את משחת שעועית וניל ומלח ים. הפעל את המיקסר בחזרה במהירות בינונית-נמוכה עד הדבק וניל מעורבב לחלוטין דרך קרם חמאה. כפית כמות קטנה (כ 1/2 כוס) של קרם חמאה לתוך שוקולד מריר נמס ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
משחת וניל
שוקולד מריר
מלח ים
חמאה
קרם
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
25
מוסיפים את תערובת השוקולד חזרה לקרם חמאה ומצליפים היטב, עוצרים את המיקסר כדי לגרד את הצדדים של הקערה כדי לוודא שכל השוקולד משולב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
26
להתאים שקית צנרת פלסטיק 18 אינץ ' עם קצה כוכב 847 ולסובב את התיק ממש על ידי הקצה כדי למנוע את קרם חמאה דולף החוצה. בעוד אתה תופס את שקית צנרת ממש מעל קצה הכוכב עם היד שלך, לקפל את החלק העליון של שקית צנרת על היד שלך כפית את קרם חמאה לתוך שקית צנרת.