קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

עוגות עוגת קרם בוסטון

עוגות עוגת קרם בוסטון
עוגות עוגת קרם בוסטון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 456 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה הוא זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לכם תערובת קמח, משחת שעועית וניל, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: Cupcakes קרם בוסטון, עוגות עוגת קרם בוסטון, ו Cupcakes קרם בוסטון.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו שני מחבתות מאפין 12 כוס עם ספינות קאפקייקס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
תנורתנור
2
לפצח את הביצים לתוך מיכל קטן ולהניח בצד. תניח את הסוכר בצד. ואז, בקערה קטנה, לערבב את הקמח ללא גלוטן, אגוז מוסקט ומלח יחד עם מזלג ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח ללא גלוטןקמח ללא גלוטן
מוסקטמוסקט
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בקערה של מערבל לעמוד על מהירות בינונית, להכות את החמאה עם מצורף משוט עד החמאה היא אור בצבע ורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
4
מוסיפים את הסוכר לחמאה וממשיכים להכות עד שהסוכר משולב באופן אחיד בחמאה. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה. לאחר מכן הפעל מחדש את המיקסר במהירות נמוכה והוסף ביצה 1 בכל פעם, מחכה עד שהוא משולב במלואו בתערובת החמאה לפני הוספת הביצה הבאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
5
לאחר כל הביצים נוספו, לעצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה כדי להבטיח כי כל החמאה משולבת עם הביצים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
6
מוסיפים את המרכיבים היבשים בשלוש תוספות, מתחלפים עם החלב והשמן, מתווספים בשתי תוספות, משלבים באופן מלא כל תוספת לתוך הבלילה לפני המעבר לשלב הבא. במידת הצורך, לעצור את המיקסר לאחר כל תוספת לגרד את הצדדים של הקערה, ולאחר מכן לחדש ערבוב על נמוך. לאחר שכל המרכיבים היבשים והחלב שולבו עם תערובת החמאה, ממלאים באופן שווה את חללי מחבת הקאפקייקס שני שלישים מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
חמאהחמאה
חלבחלב
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינסמגש מאפינס
בלנדרבלנדר
קערהקערה
7
אופים את העוגות עד החלק העליון של כל קאפקייק הוא מעט קפיצי למגע וקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, 14 עד 16 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
8
הסר מהתנור ומיד להפוך את הקאפקייקס מתוך המחבת על מתלה קירור.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת
9
תן לעוגות להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
10
לשים את כל זה ביחד: באמצעות corer תפוח או סכין, הליבה המרכזים מתוך cupcakes מקורר ולהסיר. מלאו את הקאפקייקס עם קרם מאפה וניל. צינור שוקולד מרינג שוקולד מרינג איטלקי כהה כדי לכסות את החלק העליון של כל קאפקייק מקורר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
קרם מאפהקרם מאפה
שעועית ונילשעועית וניל
קאפקייקסקאפקייקס
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
תפוח קוררתפוח קורר
סכיןסכין
11
להביא את המנה או מיכל רדוד עבור קרם מאפה סיים ליד הכיריים, ויש לי לעטוף פלסטיק בקרבת מקום גם כן. למדוד את חמאת וניל שעועית להדביק לתוך מיכל קטן ולהביא ליד הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
משחת ונילמשחת וניל
קרם מאפהקרם מאפה
חמאהחמאה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
כירייםכיריים
12
יוצקים את החלב וסוכר 1/4 כוס לתוך סיר כבד לחלוט על אש בינונית עד החלב מתחיל קיטור. אל תרתיח את החלב!
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
13
בינתיים, לטאטא יחד את עמילן התירס ואת הנותרים 1/4 כוס סוכר כדי לשלב ולמנוע כל גושים בקורנפלור, ולאחר מכן להוסיף את כל חלמונים ביצה וחלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
14
לטאטא את תערובת חלמון הביצה עד חלקה לחלוטין משולב, ולאחר מכן להביא לאזור התנור ולהגדיר את הקערה עם החלמונים על גבי מגבת צלחת לחה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
כירייםכיריים
מקציףמקציף
קערהקערה
15
כאשר החלב מהביל, להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
16
לטאטא את תערובת חלמון הביצה כל הזמן, לאט לשפוך את החלב בזרם יציב לתוך תערובת חלמון הביצה. לאחר כל החלב משולב עם תערובת חלמון הביצה, יוצקים אותו בחזרה לתוך הסיר ולחזור לחום בינוני גבוה, לטאטא כל הזמן. המשך לטאטא ולהביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
סירסיר
17
בואו תערובת חלמון הביצה להרתיח במשך 1 דקה (ולהמשיך לטאטא כל הזמן כך גושים לא טופס!) ולאחר מכן להסיר מהחום. מערבבים בחמאה וממרח שעועית וניל, ולאחר מכן לשפוך את כל התוכן של הסיר לתוך המנה הרדודה.
מרכיבים שתצטרך
משחת ונילמשחת וניל
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
סירסיר
18
מיד לכסות את פני השטח של קרם מאפה עם לעטוף פלסטיק לקרר עד מגניב, על 1 שעה. לאחר מגניב, להסיר מהמקרר להקציף עד חלקה לחלוטין גוש חינם. למלא שקית צנרת עם קרם מאפה ולהניח בצד עד שאתה צריך את זה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מקציףמקציף
19
למדוד את הסוכר ו 1/4 כוס מים לתוך סיר כבד וחום על חום גבוה עד תערובת הסוכר מגיע 250 מעלות F, 15 עד 20 דקות (להשתמש מדחום ממתקים כדי לאמוד את הטמפרטורה).
מרכיבים שתצטרך
ממתקיםממתקים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
20
בעוד הסוכר הוא בישול, לנצח את החלבונים ביצה על מהירות בינונית בקערת הערבוב של תערובת לעמוד לשלב שיא רך (לבנים ייראה קצף ולבן). היזהר לא להצליף יותר מדי את הלבנים (אם החלבונים ביצה מתחיל להיראות גושי, אז הם כבר קצפת יתר על המידה. אם זה יקרה, לזרוק אותם ולהתחיל שוב! אם הלבנים מכים מהר יותר מאשר הסוכר הוא בישול, להנמיך את מהירות המיקסר. אתה תמיד יכול להגביר את המהירות אם אתה צריך!)
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
בלנדרבלנדר
21
מוסיפים את הקרם של טרטר וממשיכים להצליף.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
22
בעוד חלבוני הביצה הם מצליף במהירות בינונית, בעדינות לשפוך את סירופ הסוכר למטה בצד של קערת ערבוב. להפוך את המהירות עד גבוה שוט עד קערת ערבוב כבר לא מרגיש חם למגע, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ פשוטסירופ פשוט
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
23
בינתיים, להמיס את השוקולד הכהה בקערה בטוחה במיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב בין כל מרווח, עד השוקולד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
24
סובב את מהירות המיקסר חזרה לבינונית והוסף את החמאה בגושים קטנים עד שהיא משולבת לחלוטין. עצור את המיקסר, לגרד את הצדדים של הקערה ולהוסיף את משחת שעועית וניל ומלח ים. הפעל את המיקסר בחזרה במהירות בינונית-נמוכה עד הדבק וניל מעורבב לחלוטין דרך קרם חמאה. כפית כמות קטנה (כ 1/2 כוס) של קרם חמאה לתוך שוקולד מריר נמס ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
משחת ונילמשחת וניל
שוקולד מרירשוקולד מריר
מלח יםמלח ים
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
25
מוסיפים את תערובת השוקולד חזרה לקרם חמאה ומצליפים היטב, עוצרים את המיקסר כדי לגרד את הצדדים של הקערה כדי לוודא שכל השוקולד משולב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
26
להתאים שקית צנרת פלסטיק 18 אינץ ' עם קצה כוכב 847 ולסובב את התיק ממש על ידי הקצה כדי למנוע את קרם חמאה דולף החוצה. בעוד אתה תופס את שקית צנרת ממש מעל קצה הכוכב עם היד שלך, לקפל את החלק העליון של שקית צנרת על היד שלך כפית את קרם חמאה לתוך שקית צנרת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמקלות חמאה, בטמפרטורת החדרמקלות חמאה, בטמפרטורת החדר28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כפות חמאה, בטמפרטורת החדרכפות חמאה, בטמפרטורת החדר340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מקלות חמאהמקלות חמאה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעמילן תירסעמילן תירס0(יכול להיות או להרחיק)קרם טרטרקרם טרטר170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר באיכות טובה, קצוץשוקולד מריר באיכות טובה, קצוץ113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חלבוני ביצה (מכ -4 ביצים גדולות)חלבוני ביצה (מכ -4 ביצים גדולות)43אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חלמוניםחלמונים4ביציםביצים6316 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתערובת קמח ללא גלוטןתערובת קמח ללא גלוטן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים0(יכול להיות או להרחיק)(קמצוץ) מלח ים בסדר(קמצוץ) מלח ים בסדר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק11 קילו קישואים,משחת שעועית ונילמשחת שעועית וניל2(חוֹרֶף)משחת שעועית ונילמשחת שעועית וניל1ביצה שלמהביצה שלמה1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת